Şu an otedeyim ve çalışıyorum gelecek ayın 5'inde maaşımı alacağım işlemcisi sağlam güzel bir sistem arıyorum en azından 5 yıl beni götürmesi gerekiyor. Sistemleri linkleriyle beraber bekliyorum. FPS ve hikayesel oyunlar oynuyorum.
Last of Us.
Valorant gibi.
Kral işlemci olarak AMD düşünüyorum ekran kartı da aynı şekil AMD kasanın görünüşü umrumda değil zaten PC i aldıktan 6-7 ay sonra sıvı soğutma yaptırmayı düşünüyorum. 6700xtli bir sistem önerin varmı monitörüm var 200hz
Frekans TV-FT3 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 55600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Frekans TV-FT3 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 55600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.