16-17 bin TL sistem toplama

Bütçe
16-17 bin TL

barkintrn

Hectopat
İyi akşamlar, kardeşimin doğum günü olduğundan ona bir sistem toplamak istedik. Babam ile 16-17 bin TL arasında bir bütçe belirledik. Gaming.gen.tr sitesinin yeni açılmasından dolayı ucuz hazır sistemler bulabileceğimizi düşündük. Monitör olarak MSI marka monitör alma konusunda karar kıldık. Fakat, alacağımız sistem konusunda bir soru işareti oluştu. 1. hazır sistem ve 2. hazır sistem arasında kaldık. Bu 2 sistem arasındaki farklar, fiyat farkına değer mi? Sizin değerli görüşlerinizi fazlasıyla önemsiyoruz. Tekrardan iyi akşamlar diliyorum. İlginiz için teşekkürler.

3060 olan güzel gibi görünüyor ancak Phoenix modeli ısınıyor sanırım. Özelleştirme yapılmıyor galiba ancak benim önerim sistemi kendiniz toplamanız. Önereceğim kart ise RX 6600XT olacaktır.

Diğer parçalar ile ilgili pek bilgim yok ancak bunların iyi olduğunu düşünüyorum. Eğer kendiniz toplamak istemezseniz bu sistem güzel. GT301 5T12-3060 Asus - Game Garaj Bütçeyi biraz aşıyor aynısının Ryzen 5 5500'lü olanı var ancak önermem. Bu işlemci aradaki fiyat farkına değer.
Daha uygun bir şeyler arıyorsanız Aquarius 5T11-RTX3060/Ti - Game Garaj tercih edilebilir. Aynı kasayı rx6600 ile kullanıyorum gayet memnunum. İşlemci için kule tipi soğutma kullanmanız iyi olacaktır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…