16-17K bin TL'ye tablet önerisi

Bütçe
16000-17000 TL
Hocam Honor'un güncelleme desteği sanırım 2-3 yıl gibi bir şeymiş. Samsung 8 yıl veriyormuş diye duydum. Doğru mudur bu? Doğruyla önemli bir özellik midir?

Evet, Galaxy Tab S10 FE 7 yıl Android ve güvenlik güncellemesi alacak. Güncelleme desteği çok önemli değilse Honor Pad V9 genel olarak daha iyi. Çoğu uygulama Android 5.1 ve üstünü destekliyor.

Hocam Honor'un güncelleme desteği sanırım 2-3 yıl gibi bir şeymiş. Samsung 8 yıl veriyormuş diye duydum. Doğru mudur bu? Doğruysa önemli bir özellik midir?

Hayır tabletler için çok da önemli değil. Yine de yazılımın her zaman güncel olması sizin için çok önemli ise Honor V9 yerine S10 FE daha iyi olur. Yazılım değil donanım daha önemli diyorsanız S10 FE Honor v9'un rakibi bile olamaz.

Bir düşük modeli Tab S9 FE modelini kullanıyorum ve çoğu doküman işlerimi ve video izleme işlerimin tüketiminde fayda sağlayan bir model olduğunu söyleyebilirim.Bir üst modeli olan Tab S10 FE Modeli ise baktığım kadarıyla daha performanslı bir ürün ve ekran genişliği diğer modellerine göre daha geniş durmakta.Bir üst model olan Tab s10 FE' ye geçmek isterim.
Ana kullanım amacı üniversitede ders çalışmak ve video izlemek içindir. Oyun vs filan için kullanılmayacaktır. Samsung Tab S10 FE almayı düşünüyorum. Yine de burada tecrübeli kişilere sormak istedim. Bu bütçeye alınabilecek en iyisi bu mudur ? Farklı önerileriniz var mıdır ? Bütçem maksimum budur.

Bir düşük modeli Tab S9 FE modelini kullanıyorum ve çoğu doküman işlerimi ve video izleme işlerimin tüketiminde fayda sağlayan bir model olduğunu söyleyebilirim.Bir üst modeli olan Tab S10 FE Modeli ise baktığım kadarıyla daha performanslı bir ürün ve ekran genişliği diğer modellerine göre daha geniş durmakta.Bir üst model olan Tab s10 FE' ye geçmek isterim.
Hocam ne zamandır kullanıyorsunuz? Bir de şarj durumu nasıl acaba? Ekran süresi yetiyor mu?

Hocam ne zamandır kullanıyorsunuz? Bir de şarj durumu nasıl acaba? Ekran süresi yetiyor mu?
Ben daha çok laptop gibi Klavye ve Mouse ile kullanmaktayım. 10 aydır aktif olarak kullandığım bir model ve ekran süresi konusunda %100 şarj beni kullanımıma göre (Mail işlerimde ,Youtube ve genel doküman işlerimde ) tam günümü götürebilmekte.Yani kullanıma göre değişebileceğini söyleyebilirim.Aktif olarak kullanmaktayım ve çok memnunum.Şarj dolum süresi ise 45W orijinal adaptör ile cihaz %0'dan %100'e yaklaşık 80 ile 90 dakika (1.5 saat) civarında tam doluma ulaşmakta.25W Adaptör ile bu süre yaklaşık 2 - 2.5 saat aralığına çıkmaktadır.

Ben daha çok laptop gibi Klavye ve Mouse ile kullanmaktayım. 10 aydır aktif olarak kullandığım bir model ve ekran süresi konusunda %100 şarj beni kullanımıma göre (Mail işlerimde ,Youtube ve genel doküman işlerimde ) tam günümü götürebilmekte.Yani kullanıma göre değişebileceğini söyleyebilirim.Aktif olarak kullanmaktayım ve çok memnunum.Şarj dolum süresi ise 45W orijinal adaptör ile cihaz %0'dan %100'e yaklaşık 80 ile 90 dakika (1.5 saat) civarında tam doluma ulaşmakta.25W Adaptör ile bu süre yaklaşık 2 - 2.5 saat aralığına çıkmaktadır.
Teşekkürler hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı