Merhaba, bir sorum olacaktı 16 maksimum 18 bütçem var günlük kullanım için bir laptop istiyorum. İşletim sistemi Windows olmasını istiyorum, FreeDOS olmasın işlemci olarak da iyi bir şey istiyorum. Casper Acer ve HP istemiyorum Lenovo da IdeaPad istemiyorum. Ne öneriniz olur?
Pek marka bırakmamışsınız hocam Huawei MateBook modellerine bakmanızı öneririm bir yakınıma aldırttmıştım çok güzel bir cihaz bence, ayrıca freedos almanızı tavsiye ederim her ne kadar sıcak bakmasanızda, Windows yüklü bilgisayarlar çok daha pahalı olacak, ufak bir araştırma ile Windows kurulumu ve etkinleştirmesini de key vasıtasıyla yapabilirsiniz.
Merhaba, bir sorum olacaktı 16 maksimum 18 bütçem var günlük kullanım için bir laptop istiyorum. İşletim sistemi Windows olmasını istiyorum, FreeDOS olmasın işlemci olarak da iyi bir şey istiyorum. Casper Acer ve HP istemiyorum Lenovo da IdeaPad istemiyorum. Ne öneriniz olur?
Pek marka bırakmamışsınız hocam Huawei Matebook modellerine bakmanızı öneririm bir yakınıma aldırttmıştım çok güzel bir cihaz bence, ayrıca FreeDOS almanızı tavsiye ederim her ne kadar sıcak bakmasanızda, Windows yüklü bilgisayarlar çok daha pahalı olacak, ufak bir araştırma ile Windows kurulumu ve etkinleştirmesini de key vasıtasıyla yapabilirsiniz.