16-18 bin TL kulak üstü kulakılık önerisi

762016

Picopat
Merhaba, şu anda elimde QCY h4, Anker Q30 ve AirPods Pro model kulaklıklar var. Hepsini satıp düzgün bir kulak üstü kulaklık almak istiyorum. Benim için ANC'si iyi olsun, ses kalitesi güzel olsun yeterli. Aldığım kulaklığı uzun süreler kullanma niyetindeyim. Telefon olarak yakın zamanda S24+ alacağım ve tablet olarak da gene yakın zamanda Tab S9 Ultra almayı düşünüyorum. Bu iki cihaz arasında saniyelik geçişler yapabilmesi benim için önemli. Dediğim gibi ses kalitesi ve ANC'si önemli fakat en önemli etken ANC. Ortalama 16-18 bin arası bütçede, bu özellikleri içeren önerebileceğiniz kulaklıklar nelerdir? Bu arada malzeme kalitesi de çok önemli, alacağım kulaklığı uzun süre kullanmayı istiyorum, yoksa bu bütçelere asla çıkmam zaten. Gözüme Sennheiser momentum 4 çarptı, belki bu bütçede daha iyi kulaklıklar vardır. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Geçersin. Apple'dan sonra en iyi cihazlar arası geçiş yapan alet. Apple sadece kendi cihazlarında bu hızı sunuyor zaten. ANC olarak daha üstü yok sanırım. Bang&Olufsen test ettim WH1000XM5 daha iyi geldi ANC'si. Ses olarak aynılar.

Mağazada deneme şansın varsa Sony ve Sennheiser'ı dene.

Mağazada deneyemez. Sony ürünleri getirmiyor hiçbir teknoloji şirketi. Senheiser'in arkadaşın isteklerini karşılayan bir ürünü yok.

Sony Türkiye pazarında yok çünkü.

Anladım hocam sağ olun. Bu kulaklığı daha önce de görmüştüm zaten, çok iyi olduğunu biliyordum fakat uzun süre olduğu için aklıma gelmedi. Fiyatı beklediğimden uygun geldi bir de açıkçası.

Merhaba,

WH1000XM4B yerine bunu almanın bir mantığı var mı? Benim için de önemli olan ANC sadece.

WH1000XM5'le aradaki tek fark ANC'si daha kötü. ANC önceliğinse WH1000XM5 almak daha mantıklı olur.

Rica ederim. Bu bütçede en mantıklı cihaz.

Hocam bu ürünlerin denenebildiği fiziksel mağazalar hangileri bilmiyorum. Özellikle Sony modeli sadece bir kaç satıcıda var sanırım, resmi satıcısı da satmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…