16-18 bin TL sistem önerisi

MYRae

Decapat
Öncelikle selamlar. Abiler oyun PC'si almak istiyorum. İnternetten biraz baktım ve bu üç sistem arasında kaldım. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Hangisi daha iyi olur oyun konusunda.
Flexy Silver daha uygun olur gibi geliyor. (fiyatları önemli değil)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa 3. önerdiğin sistemi al çünkü ekran kartı ve Anakart'ı gayet sağlam kasada 2 adet fan var fakat o 2 adet fan bu kasaya yetiyor aynı kasa abimde var ve bir iki saat kullanıp kasaya ellediğinde elin donuyor 2 fan olmasına aldanma yani iyi soğutuyor RAM'ler de 3200MHZ Markayı pek bilmiyorum ama Silicon Powerden iyidir dediğim gibi bana kalırsa 3. sistemi almanı öneririm.

Dostum alabiliyorsan bence AMD işlemcili bir sistem al kişisel fikrim daha iyi çalıştığını düşünüyorum gerçi o fiyat bandı için sistem AMD Intel değişmiyor artık artısı eksisi de benim fikrim bu hatta şuna bir bakabilirsin.

Dostum alabiliyorsan bence AMD işlemcili bir sistem al kişisel fikrim daha iyi çalıştığını düşünüyorum gerçi o fiyat bandı için sistem AMD Intel değişmiyor artık artısı eksisi de benim fikrim bu hatta şuna bir bakabilirsin.
AMD işlemciler oyun odaklı fakat intel daha sağlam bana kalırsa.

Baba bu adam zaten baktığı sistemler oyun için %90 o yüzden AMD sistem alsın bence daha performanslı çalışıyor bence.

Vallahi bana kalırsa diyorum çünkü şu son zamanlarda ne dense Intel herkes tarafından daha çok yoğunluk alıyor gözlemlerime göre o yüzden Intel önerdim yoksa bende AMD'ciyim işlemci konusunda

Hiçbiri alınmaz anakartı B450M Mortar Max SSD'yi MSI spatium 500GB yapıp bunu al:

Hiçbiri alınmaz anakartı B450M Mortar Max SSD'yi MSI spatium 500GB yapıp bunu al:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izlemeni öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı