Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 7 Ağustos 2021 #21 Coda dedi: Link atmak yasak değilse soralım adama nasıl yaptın diye. Genişletmek için tıkla... Aslında konuyu açarken hesabının linkini bıraktım ancak moderatör arkadaşlar silmişdi konu onaylanınca.
Coda dedi: Link atmak yasak değilse soralım adama nasıl yaptın diye. Genişletmek için tıkla... Aslında konuyu açarken hesabının linkini bıraktım ancak moderatör arkadaşlar silmişdi konu onaylanınca.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 7 Ağustos 2021 #22 900 saat Division vs 16,219 saat Witcher 3.
M MrMajeste Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 373 7 Ağustos 2021 #23 Ed1tH dedi: Enis Kirazoğlu bu adamla kesin tanismali. Genişletmek için tıkla... Bu adam Enis Kirazoğlu!
Ed1tH dedi: Enis Kirazoğlu bu adamla kesin tanismali. Genişletmek için tıkla... Bu adam Enis Kirazoğlu!
Coda Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 3 7 Ağustos 2021 #24 Herixa dedi: Aslında konuyu açarken hesabının linkini bıraktım ancak moderatör arkadaşlar silmişdi konu onaylanınca. Genişletmek için tıkla... At linki sorayım adama merak ettim nasıl yapmış.
Herixa dedi: Aslında konuyu açarken hesabının linkini bıraktım ancak moderatör arkadaşlar silmişdi konu onaylanınca. Genişletmek için tıkla... At linki sorayım adama merak ettim nasıl yapmış.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 7 Ağustos 2021 #25 Coda dedi: At linki sorayım adama merak ettim nasıl yapmış. Genişletmek için tıkla... Arkadaş zaten bende ekli hocam. Ama konu açılırken moderatörler silmişse bir bildikleri vardır, o yüzden vermek istemiyorum.
Coda dedi: At linki sorayım adama merak ettim nasıl yapmış. Genişletmek için tıkla... Arkadaş zaten bende ekli hocam. Ama konu açılırken moderatörler silmişse bir bildikleri vardır, o yüzden vermek istemiyorum.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.000 Çözümler 25 7 Ağustos 2021 #26 Herixa dedi: Oyundaki yaprakları falan saydı herhalde. Eki Görüntüle 1129990 Genişletmek için tıkla... Enis cherryson bunu beğendi!
Herixa dedi: Oyundaki yaprakları falan saydı herhalde. Eki Görüntüle 1129990 Genişletmek için tıkla... Enis cherryson bunu beğendi!
rXAi Decapat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 636 Çözümler 5 7 Ağustos 2021 #27 Youtube'ta xLetalis diye biri var Witcher'daki her seçimi tek tek seçip oyununa nasıl etki ettiği hakkında videolar yapıyordu. O olabilir mi bu adam? Triss'in Geralt'ı Lambert'le aldattığını bile ortaya çıkarmıştı.
Youtube'ta xLetalis diye biri var Witcher'daki her seçimi tek tek seçip oyununa nasıl etki ettiği hakkında videolar yapıyordu. O olabilir mi bu adam? Triss'in Geralt'ı Lambert'le aldattığını bile ortaya çıkarmıştı.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 7 Ağustos 2021 #28 Heunzey dedi: Enis cherryson bunu beğendi! Genişletmek için tıkla... Aslında bu arkadaşı Enis Kirazoğlun'a ulaştırmanın bir yolu varsa ulaştırmak lazım.
Heunzey dedi: Enis cherryson bunu beğendi! Genişletmek için tıkla... Aslında bu arkadaşı Enis Kirazoğlun'a ulaştırmanın bir yolu varsa ulaştırmak lazım.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.000 Çözümler 25 7 Ağustos 2021 #29 Herixa dedi: Aslında bu arkadaşı enis kirazoğlun'a ulaştırmanın bir yolu varsa ulaştırmak lazım. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle.
Herixa dedi: Aslında bu arkadaşı enis kirazoğlun'a ulaştırmanın bir yolu varsa ulaştırmak lazım. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 7 Ağustos 2021 #30 rXAi dedi: Youtube'ta xLetalis diye biri var Witcher'daki her seçimi tek tek seçip oyununa nasıl etki ettiği hakkında videolar yapıyordu. O olabilir mi bu adam? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, Steam adı o değil. Arkadaşın Steam adı bu çünkü: ProCryonicXᵇˡˢ
rXAi dedi: Youtube'ta xLetalis diye biri var Witcher'daki her seçimi tek tek seçip oyununa nasıl etki ettiği hakkında videolar yapıyordu. O olabilir mi bu adam? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, Steam adı o değil. Arkadaşın Steam adı bu çünkü: ProCryonicXᵇˡˢ