16.500₺ Monitör dahil hazır sistem önerisi

472107

Hectopat

Bütçem 16.500₺ monitör dahil hazır sistem arıyorum. Bu bütçede bunu almayı düşünüyorum ASUS VP249QGR ekleyerek. Monitör ve sistemi aynı anda almam gerek peşin almayacağım için. Piyasayı uzun zamandır takip etmiyorum daha iyisi varmı bu fiyata?

Bütçem 16.500₺ monitör dahil hazır sistem arıyorum. Bu bütçede bunu almayı düşünüyorum ASUS VP249QGR ekleyerek. Monitör ve sistemi aynı anda almam gerek peşin almayacağım için. Piyasayı uzun zamandır takip etmiyorum daha iyisi var mı bu fiyata?

Bu parça kalitesinde daha iyisi yok. Beğendiğin monitörde gayet iyi, hayırlı olsun.

Bu sistemi ben takip ediyordum zaten bu fiyata çok iyi bir sistem. İşlemciyi 5600 yapabiliyorsan çok daha iyi olur.

Ayrıca monitör de fiyat bandında en iyisi.

Buna da bir bak derim here.

Diğer sistemde A320 anakart var. Fazla giriş seviyesi.

Bütçem 16.500₺ monitör dahil hazır sistem arıyorum. Bu bütçede bunu almayı düşünüyorum ASUS VP249QGR ekleyerek. Monitör ve sistemi aynı anda almam gerek peşin almayacağım için. Piyasayı uzun zamandır takip etmiyorum daha iyisi var mı bu fiyata?

Bu sistemi 175 lira fark ile B450 anakart seçip de alabilirsin.

Buna da bir bak derim here.

Diğer sistemde A320 anakart var. Fazla giriş seviyesi.

İkisi de hemen hemen aynı fiyatta kalıyor monitörle. A320'yi B450M ile değiştirmeyi düşünüyorum. 4 Core 8 thread yerine 6 Core 12 thread daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bu sistemi 175 lira fark ile B450 anakart seçip de alabilirsin.

Tamamdır hocam siz ve @88602 hocama teşekkür ediyorum şimdi geriye tek internetten alışveriş yapmaya ikna etmek kaldı...

@Mirza Kaplan Anakartlar arasında pek bir fark yok ama paylaştığın sistemde işlemci olarak i3-12100F var. Aynı fiyata Ryzen 5500'den daha iyi bir işlemci. @472107'nin bilgisine...

Tamamdır hocam siz ve @P R O F O U N D hocama teşekkür ediyorum şimdi geriye tek internetten alışveriş yapmaya ikna etmek kaldı...
Rica ederim hocam.

Net bir bütçem yok her şeyi minimum ve fiyatına göre iyi olarak tutmaya çalıştım. Tercih ettiğim parçalar:

Ryzen 3 3300X.
GTX 1060 6 GB | RX 6600 | GTX 970 | GTX 1660S |

(GTX 1060'larda iki model var birisi Palit Dual fan diğeri ise Gigabyte. GTX 970'de ise EVGA GTX 970 superclocked+ acx 2.0 4 GB 256 bıt, diğeri ise MSI GTX 970 Gaming OC 4 GB. RX 6600 MSI Armor modeli fakat fiyatından dolayı beni şüphelendirdi (2400₺). 1660S ise MSI Ventus OC.)

Anakart olarak A320 çipset düşünüyorum bulabilirsem mutlaka B450 çipsetli bir anakart tercihim olacak.
RAM olarak DDR4 XPG Gammix D30 3200 MHz CL16 düşünüyorum. (8x2)
PSU olarak bir fikrim yok fakat piyasası sanırım epey uçmuş durumda.
Kasa olarak Deep cool CC560 siyah ATX kasayı düşünüyorum.
Diskim PNY CS900 240 GB.
monitör olarak VP249QGR düşünüyorum.
Monitör ve PSU'yu sıfır olarak alacağım belki anakartıda sıfır alırım. Sarısayfalarda CC560 bulamazsam alternatif önerir misiniz? Listede sizce neler kötü? İkinci el karışık bir sistem topluyorum. İkinci elde minimum tutarak bütçeyi sistem toplamak istiyorum. Net bir bütçem yok elime geçecek paraya bağlı alacaklarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı