16.500 TL AMD sistem toplama

Makaleler
2
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524409729
Gaminggen'deki R5 5600 ve RX 6700XT sistem uygun gibi geldi. Anakart ASUS TUF B450M Pro seçmeyi düşünüyorum çünkü RAM'leri 3733MHz de çalıştırmayı planlıyorum.

Sistem iyi ancak kasayı VG15FE yapmanızı öneririm, hem mesh hemde 4 fanlı bir kasa soğutma için daha iyi olacaktır. Kasayı VG15FE, anakartı da dediğiniz gibi ASUS TUF B450M PRO yaparsanız 15.780 TL oluyor. Eğer bütçeniz varsa SSD'yi Kingston 1TB NV2 yapabilirsiniz, 16.370 TL oluyor.

Ryzen 5 5600'ün stok soğutucusu sırf oyunlarda büyük ihtimalle yetecektir ancak işlemciyi zorlamayı düşünüyorsanız işlemci soğutucu olarak buna bakılabilir.

600 TL.

Güzel sistem tavsiye olarak anakartı B550 yapmanızı öneririm artık sıfır B450 çok mantıklı değil eski kalıyor benim gözümde.

Güzel sistem tavsiye olarak anakartı B550 yapmanızı öneririm artık sıfır B450 çok mantıklı değil eski kalıyor benim gözümde.
AM4 söketli anakartlar zaten tamamen eski nesil değil mi artık? Ayrıca ASUS TUF B450M-PRO, ASUS PRIME B550M-K'den daha iyi bir model.

PCI-e 4.0 olması daha iyi B550'lerde, eski anakarttlarda yani 3.0 olanlarda tam performans alamıyorsun ve her zaman en günceli daha iyidir.

Mesajları geç gördüm. Bilgisayarı sipariş verdim. Anakartı B450M Pro seçtim MOSFET ve VRAM kalitesinden dolayı. RAM olarak XPG D41 seçimini kullandım.

Ekleme olarak ses kartı iyi olduğu için ses kartı almamak için B450 Pro seçtim.

AM4 söketli anakartlar zaten tamamen eski nesil değil mi artık? Ayrıca ASUS TUF B450M-PRO, ASUS Prime B550M-K'den daha iyi bir model.

Daha iyi bir model olarak en fazla soğutma blokları daha iyi olur ondan kaynaklı biraz daha fazla OC yaparsın yoksa performansa pek de faydası yok dostum.

Daha iyi bir model olarak en fazla soğutma blokları daha iyi olur ondan kaynaklı biraz daha fazla OC yaparsın yoksa performansa pek de faydası yok dostum.

RAM'leri 3733MHz de çalıştırmak çok performans fark ediyor hocam. Özellikle RAM gecikmesi 65ms altında olursa çok iyi olacak benim için.

PCI-e 4.0 olması daha iyi B550'lerde, eski anakarttlarda yani 3.0 olanlarda tam performans alamıyorsun ve her zaman en günceli daha iyidir.

Hocam 3.0 ila 4.0 arasında 1 FPS ya var ya yok. Bence RAM'leri O.C. Yapıp 10 FPS'ye yakın performans kazancı daha iyi olacak bu noktada. Ayrıyeten ALC1200 ses codec olması benim için büyük avantaj çünkü kullandığım kullaklığın ses kartı yok ve daha önce ALC887 de kullandım performansı berbattı. Ayrıyeten vereceğim ses kartı parası benim -1000 TL içeri sokucaktı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…