Gaminggen'deki R5 5600 ve RX 6700XT sistem uygun gibi geldi. Anakart ASUS TUF B450M Pro seçmeyi düşünüyorum çünkü RAM'leri 3733MHz de çalıştırmayı planlıyorum.
ULTIMA-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5500 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Gaminggen'deki R5 5600 ve RX 6700XT sistem uygun gibi geldi. Anakart ASUS TUF B450M Pro seçmeyi düşünüyorum çünkü RAM'leri 3733MHz de çalıştırmayı planlıyorum.
ULTIMA-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5500 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Sistem iyi ancak kasayı VG15FE yapmanızı öneririm, hem mesh hemde 4 fanlı bir kasa soğutma için daha iyi olacaktır. Kasayı VG15FE, anakartı da dediğiniz gibi ASUS TUF B450M PRO yaparsanız 15.780 TL oluyor. Eğer bütçeniz varsa SSD'yi Kingston 1TB NV2 yapabilirsiniz, 16.370 TL oluyor.
Ryzen 5 5600'ün stok soğutucusu sırf oyunlarda büyük ihtimalle yetecektir ancak işlemciyi zorlamayı düşünüyorsanız işlemci soğutucu olarak buna bakılabilir.
En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB White İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB White İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Daha iyi bir model olarak en fazla soğutma blokları daha iyi olur ondan kaynaklı biraz daha fazla OC yaparsın yoksa performansa pek de faydası yok dostum.
Daha iyi bir model olarak en fazla soğutma blokları daha iyi olur ondan kaynaklı biraz daha fazla OC yaparsın yoksa performansa pek de faydası yok dostum.
Hocam 3.0 ila 4.0 arasında 1 FPS ya var ya yok. Bence RAM'leri O.C. Yapıp 10 FPS'ye yakın performans kazancı daha iyi olacak bu noktada. Ayrıyeten ALC1200 ses codec olması benim için büyük avantaj çünkü kullandığım kullaklığın ses kartı yok ve daha önce ALC887 de kullandım performansı berbattı. Ayrıyeten vereceğim ses kartı parası benim -1000 TL içeri sokucaktı.