16.500 TL laptop önerisi

Bütçe
16.500

lazrail61. 1717

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Ben eski Monster Notebook bilgisayarımı satacağım eski bilgisayar değeri 16.500 TL bu fiyata ve aşağısı bilgisayar öneriniz nelerdir? Eski bilgisayarım çok fazla yavaşladığı için satacağım. Bu arada bilgisayarın temizlemesi ve onarımı ücretsiz olduğu için yaptırıp satacağız. Bir de Monster çok güzel bilgisayar ama eski olduğu için kasmalar ve donmalar oluşuyor.

Arkadaşlar merhaba.
Ben eski Monster Notebook bilgisayarımı satacağım eski bilgisayar değeri 16.500 TL bu fiyata ve aşağısı bilgisayar öneriniz nelerdir? Eski bilgisayarım çok fazla yavaşladığı için satacağım. Bu arada bilgisayarın temizlemesi ve onarımı ücretsiz olduğu için yaptırıp satacağız. Bir de Monster çok güzel bilgisayar ama eski olduğu için kasmalar ve donmalar oluşuyor.
Bilgisayarın özelliklerini atarsanız fiyat verelim ona göre bir şey öneririz.

Arkadaşlar merhaba.
Hem eski,hem donuyor nasıl 16k'ya satacaksınız?

Hem eski,hem donuyor nasıl 16k'ya satacaksınız?
Tamiri onarımı yapılacak ondan dolayı 16k az satılacak ama fiyat çok düşmez.

Doğru şu anda o fiyata GTX 1650 i5 sıfır bir Monster alınabilir.

16k az mıdır hocam.

Bilgisayarın özelliklerini atarsanız fiyat verelim ona göre bir şey öneririz.
Hocam şuan bilgisayardan uzağım ama tek bildiğim. Monster 16.1 gibi birşeydi

Tamiri onarımı yapılacak ondan dolayı 16k az satılacak ama fiyat çok düşmez.

16k az mıdır hocam.

Hocam şu an bilgisayardan uzağım ama tek bildiğim. Monster 16.1 gibi bir şeydi.

9300h ve GTX1050 var hocam sistemde, imkanı yok 2.el GTX1050 eski bir sistemin 16k tutmasının bence, yine de bir şansınızı deneyin ama.

Yok hocam zaten sizin dediğiniz gibi kimse almaz o fiyata ondan biraz daha düşük fiyata bir bilgisayar önerir misiniz?
Buyrun hocam.

Buyurun hocam.

Hocam dizüstü bakıyorum ama ben. Ama yine de fikir sunduğunuz için sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı