ggbro Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 822 Çözümler 4 13 Ocak 2021 #11 Stack dedi: 2 slot var 1 tane 16'lık eklemeyi düşünüyorum. Dediğim gibi marka satıştan çekti. Genişletmek için tıkla... Bütçen varsa 2x8 Dual kit al rahatına bak.
Stack dedi: 2 slot var 1 tane 16'lık eklemeyi düşünüyorum. Dediğim gibi marka satıştan çekti. Genişletmek için tıkla... Bütçen varsa 2x8 Dual kit al rahatına bak.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 13 Ocak 2021 #12 Stack dedi: Dediğim gibi marka satıştan çekti. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı modeli takmazsanız uyumsuzluk yaşanır. Elinizdeki belleği satıp 2 tane 8 GB bellek kiti alın.
Stack dedi: Dediğim gibi marka satıştan çekti. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı modeli takmazsanız uyumsuzluk yaşanır. Elinizdeki belleği satıp 2 tane 8 GB bellek kiti alın.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Yer İstanbul 13 Ocak 2021 #13 AXCHNEER dedi: Hocam aynı modeli takmazsanız uyumsuzluk yaşanır. Elinizdeki belleği satıp 2 tane 8 GB bellek kiti alın. Genişletmek için tıkla... Vatan da benim RAM'ın grisini buldum 1x16 onu alacağım teşekkürler. AXCHNEER dedi: Hocam aynı modeli takmazsanız uyumsuzluk yaşanır. Elinizdeki belleği satıp 2 tane 8 GB bellek kiti alın. Genişletmek için tıkla... Kingston HyperX 16 GB taktım çalıştı arakdaşlar teşekkürler tavsiyeleriniz için. Son düzenleme: 15 Ocak 2021
AXCHNEER dedi: Hocam aynı modeli takmazsanız uyumsuzluk yaşanır. Elinizdeki belleği satıp 2 tane 8 GB bellek kiti alın. Genişletmek için tıkla... Vatan da benim RAM'ın grisini buldum 1x16 onu alacağım teşekkürler. AXCHNEER dedi: Hocam aynı modeli takmazsanız uyumsuzluk yaşanır. Elinizdeki belleği satıp 2 tane 8 GB bellek kiti alın. Genişletmek için tıkla... Kingston HyperX 16 GB taktım çalıştı arakdaşlar teşekkürler tavsiyeleriniz için.
bğra ünl Decapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #14 Stack dedi: Vatan da benim RAM'ın grisini buldum 1x16 onu alacağım teşekkürler. Kingston HyperX 16 GB taktım çalıştı arakdaşlar teşekkürler tavsiyeleriniz için. Genişletmek için tıkla... Şuan 8+16 olarak mı kullanıyorsunuz?
Stack dedi: Vatan da benim RAM'ın grisini buldum 1x16 onu alacağım teşekkürler. Kingston HyperX 16 GB taktım çalıştı arakdaşlar teşekkürler tavsiyeleriniz için. Genişletmek için tıkla... Şuan 8+16 olarak mı kullanıyorsunuz?
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Yer İstanbul 17 Haziran 2021 #15 bğra ünl dedi: Şu an 8+16 olarak mı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet.
bğra ünl Decapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #16 Stack dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkarıyormu bilgisayarda uyumsuzluk kapanma felan .Peki bu dual ve flex isleri ne oluyor sizde dual channel performansı 8×8 ile aynımı ve 24 gb nin 8×8 e göre avantajı varmı
Stack dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkarıyormu bilgisayarda uyumsuzluk kapanma felan .Peki bu dual ve flex isleri ne oluyor sizde dual channel performansı 8×8 ile aynımı ve 24 gb nin 8×8 e göre avantajı varmı