16 bin TL bütçeye tablet önerisi

Eğer bakarsanız Tab S9 FE ve bir önceki nesil olan iPad 10. nesli öneririm, Palm rejection destekli kalem ve kılıfla birlikte bütçenizin altında kalacaktır.

Eğer bakarsanız Tab S9 FE ve bir önceki nesil olan iPad 10. nesli öneririm, palm rejection destekli kalem ve kılıfla birlikte bütçenizin altında kalacaktır.

iPad 10. nesil önermek tamamen saçmalık 11.nesil ile aralarında 2.5K'lık bir fark varken 10.nesil almanın hiçbir mantığı yok. Aralarında çok ciddi farklar var görünüş olarak olmasa da 10.nesilden çok daha uzun ömürlü olmasını sağlayacak kritik yükseltmeler var.

Kritik yükseltme dediğiniz 64'ten 128 GB'a yükselme ve A14 Bionic'ten A16'ya olan yükseltme olmalı diye düşünüyorum çünkü harici aynı cihazlar. 16K'ya kadar dendiği için kılıf ve kalemi de hesaba katarak öneride bulunuyorum yoksa bana da sorarsanız çokta fiyat farkı yokken 11. nesil çok daha mantıklı bir cihaz. Yukarıda kalem+kılıftan kaynaklı arkadaş 11. Nesil'e hayır demiş fark ederseniz, yoksa bence de haklısınız.

64'ten 128'e 4 GB RAM'den 6 GB RAM'e A14'ten A16'ya 2X SSD hızlandırması bunların hepsi 2.5K'lık bir fiyat farkıyla oluyor ve bu yükseltmeler cihazı en az 2 yıl daha uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Kalem olayı ise Air ve Pro alınıyorsa Apple Pencil Pro alınmalı fakat baz model bir iPad alınıyorsa kesinlikle 3. parti bir kalem alınmalı (Temu ve Amazon'da çok iyi kalitede 300-800TL civarlarında kalemler var) pencil Pro destekleseydi evet pencil Pro alınmalıydı fakat USB C pencil 3. parti kalemlerden hiçbir farkı yok.

Bir daha söylüyorum, bence haklısınız bende olsam ve düz model bir iPad bakıyor olsam bu yola giderdim 10. nesli almazdım aradaki fark ve yükseltmeye bakılınca aradaki fark çok ucuz geliyor cihazın ömrünü 2 yıldan fazla uzatacak bir yükseltme bu ki zaten iPad 10. nesil ömrünün 2-3 yılını yedi geçtiğimiz yıllarda (en az 6-7 senesi var en az yine de, bundan 6-7 ay öncesine kadar 2014'te çıkan iPad Air 2'yi kullanıyordum kırılmasa halen daha bence 2-3 sene gideri vardı) ancak eğer yanlış anlamadıysam arkadaşın bütçesine uygun değil. Eğer uyuyorsa alınmalı bende önermem biraz daha ucuz olsun diye fiyatına değecek yükseltmelerden vazgeçilmesine ama eğer aradaki fark bütçeyi aşıyorsa gerek yok eski cihazda memnun bırakacaktır en nihayetinde.

Eğer bakarsanız Tab S9 FE ve bir önceki nesil olan iPad 10. nesli öneririm, Palm rejection destekli kalem ve kılıfla birlikte bütçenizin altında kalacaktır.
PT de öğrenci indirimi kampanyasında iPad 10. Nesil ve Logitech Crayon kalem 14 bin TL`ye geliyor aşırı iyi geldi şuanda onu almayı düşünüyoruz.
İsterseniz kendinizde bir bakabilirsiniz:

Bence de fiyatı makulmüş bütçenize de uyuyor, sayfa içinde biraz gizlenmiş ama arayınca bulabildim. Bu şekilde 11. Nesli Bundle olarak sunmamışlar 11. nesli orijinal kalemle 18,849'dan sunmuşlar. Eğer aradaki 5K'lık farkı vermemize değer bütçeyi arttırabiliriz diyorsanız o yola gidin ama eğer bu durumda 14K'lık teklif daha makulse kaçırmayın. Bakmak isteyen arkadaş olursa bağlantıları vereyim:

Şahsen ben 15500'e 11.nesil alırım ve yanına Temu'da olan 300TL'lik kalemi alırım evet biraz ilginç gelebilir 300TL'lik kalem mi olur diye fakat gerçekten Apple Pencil USB C ile karşılaştırdığınızda fark olmadığı çok net şekilde bariz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda lamine ekran farkını anlatıyor fakat iPad 10.nesilde kullandığı kalem Temu'da popüler olan bir kalem ve gerçekten fazlasıyla yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…