16 bin TL civarı tablet önerisi

Whatever69

Decapat
Daha fazla  
16.000 TL civarı bir bütçem var, kullanışlı ve güçlü bir tablet arıyorum. Uyumlu bir ekran kalemi olması çok önemli. Oyun oynarım (genshin, honkai vs.). Ama ayrıca üniversite dersi için kullanmayı düşünüyorum çoğunlukla. Batarya ömrü uzun olsa iyi olur. iOS sevmiyorum; en baştan söyleyeyim. Genel olarak uzun ömürlü ve kullanışlı bir şey bakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu butcede stabil genshin oynatacak Android zor.
iPadOS da olsa bu butcedeki tabletler orta seviye oldugu icin uzun kullanim ve ust duzey oyunlari stabil oynama konusunda sıkıntı yasayabilirsiniz.

Huawei Matepad Air. Çok memnunum kalem konusunda da. Oyun deneyimini GeForce üzerinden deneyimleyebildim sadece ama ETS 2' i dualsense bağlayıp, Diablo IV'da normal oynadım. Görüntüler çok canlı çok güzel.

Huawei MatePad Air. Çok memnunum kalem konusunda da. Oyun deneyimini GeForce üzerinden deneyimleyebildim sadece ama ETS 2'i DualSense bağlayıp, Diablo IV'da normal oynadım. Görüntüler çok canlı çok güzel.

GeForce NOW'dan tabletin oyun deneyimi hakkinda bilgi sahibi olamayız.

GeForce NOW'dan tabletin oyun deneyimi hakkinda bilgi sahibi olamayız.

Bu sebeple de GeForce NOW olduğunu belirttim zaten? Benim bahsettiğim entegre olma, bağlantıları, akıcılık, iyi çözünürlük vs. sistem bu oyunları kaldırıyor gibi bir cümle kurmadım.

Bu sebeple de GeForce NOW olduğunu belirttim zaten? Benim bahsettiğim entegre olma, bağlantıları, akıcılık, iyi çözünürlük vs. sistem bu oyunları kaldırıyor gibi bir cümle kurmadım.

Önerdiğiniz model işlemcisi Kirin 9000 olan model mi SD 888 olan model mi?

Bu bütçede genshin tarzı oyunları en iyi oynatacak tablet M1 Air 5'dir. Tab S9Fe+ alabilirsiniz. İstediğiniz oyunları açar oynattırır. Fakat dürüst olmak gerekirse ısınma yapacağı ve muazzam bir akıcılık sağlamayacağı bariz.

Kendimi biraz zora sokup Tab S9 12 GB RAM olani almayi dusunuyorum 26k ya, mantıklı mı sizce? 8 ve 12 GB RAM modelleri arasinda cok performans farki var midir? Arada 5000 TL fark ediyor 8'den 12'ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…