16 bin TL ile iş yeri için sistem önerisi

Makaleler
1
Arkadaşlar söyle bir sistem düşündüm;
Amazon.com.tr 2 adet RAM
Amazon.com.tr işlemci
Amazon.com.tr anakart
Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SSD
Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri Kasa
DeepCool PM Serisi PM850D 850W 80Plus Gold ATX Güç Kaynağı Uygun Fiyatları ile Tebilonda PSU zamanında almıştım kenarda kalsın diye.
Monitör olarak da Lenovo Legion 25I30 modelini aldım.
Sistem ekran kartsız bu haliyle 11369 TL tutuyor. Ekran kartı konusunda kararsızım. Bütçede hafif oynama yapabilirim. Bu sistemi iş yerine kuracağım.
Sizce böyle bir sistem mi dizsem yoksa direkt bu sistemi mi alsam? Pulse 5A-RTX 4060 - Game Garaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence işlemciyi 5600G alın. İş yerinde kullanılacak bir sistem için 4060 ekran kartına gerek olduğunu düşünmüyorum.

Bence hazır sistemi alın kaçırmayın.

Bence işlemciyi 5600G alın. İş yerinde kullanılacak bir sistem için 4060 ekran kartına gerek olduğunu düşünmüyorum.
Hocam şöyle düşündüm benim evde 3060 12gb ekran kartı var. 4060'ı kendime alıp 3060'ı dizdiğim sisteme takarım veya artan 3500 üstüne 5 daha koyup 2.el rx6800 alıp onu kendi sistemime takar 3060ı iş yeri pcsine takarım.
Kafam karışık valla

Çok çakalsınız hocam. 4060 sistemi de alabilirsiniz. SSD Kioxia ve RAM'i G.Skill yapmak şartı ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…