16 bin TL küçük ekranlı tablet önerisi

Reis_Gezer

Decapat
Daha fazla  
Merhaba forum, sizden bir tablet tavsiyesi almak isterim. Bütçem en fazla 16000 TL olabilir. Tableti uzun yıllar kullanacağım performansı ve ekran kalitesi benim için çok önemli. Ekranın boyutu küçük olursa çok sevinirim. Kalemi olmasına gerek yok ama olursa iyi olur. Oyun oynamak ve film izlemek için kullanılacak. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Merhaba forum, sizden bir tablet tavsiyesi almak isterim. Bütçem en fazla 16000 TL olabilir. Tableti uzun yıllar kullanacağım performansı ve ekran kalitesi benim için çok önemli. Ekranın boyutu küçük olursa çok sevinirim. Kalemi olmasına gerek yok ama olursa iyi olur. Oyun oynamak ve film izlemek için kullanılacak. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Pazarama iOS işletim sistemi kanser edebilir ama.

Android 22 güncellemesine kadar güncelleme alacak olan tablet.

Samsung telefon olarak başarılı olsa da tabletleri vasat hocam bu bir gerçek her çıkan One UI güncellemesinde arayüzü daha fazla kasmaya başlıyor bana göre bütçe varken iPad bir numaradır.
Bu fiyat aralığındaki ipad'lerden kat kat iyidir. Özel bir gereksinimiz yoksa bu fiyat aralığında Tab s9 ezer geçer. Ezbere konuşuyorsunuz.
Şunun altındaki kampanyayı aktif edince sepette 18 bin küsüre düşüyor.

Android 32 de alsa 90hz Tft ekran ile şansı yok🙂. Hiç beğenmiyorum bu seriyi.

Bu fiyat aralığındaki IPad'lerden kat kat iyidir. Özel bir gereksinimiz yoksa bu fiyat aralığında Tab S9 ezer geçer. Ezbere konuşuyorsunuz.
Şunun altındaki kampanyayı aktif edince sepette 18 bin küsure düşüyor.

16 bin TL bütçeye 18 bin tablette iyiymiş hocam Snapdragon 8 gen 2 gibi bir işlemcinin A16 ile kapışacak gücü yok ayrıca.

16 bin TL bütçeye 18 bin tablette iyiymiş hocam Snapdragon 8 gen 2 gibi bir işlemcinin A16 ile kapışacak gücü yok ayrıca.

Biraz araştırdım Snapdragon 8 gen 2 A16'dan iyiymiş benim hatam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı