16 bin TL küçük ekranlı tablet önerisi

16 bin TL bütçeye 18 bin tablette iyiymiş hocam Snapdragon 8 gen 2 gibi bir işlemcinin A16 ile kapışacak gücü yok ayrıca.

Biraz araştırdım Snapdragon 8 gen 2 A16'dan iyiymiş benim hatam.
Ya Hocam bütçe çıkarsa. O bütçeye en yakın en iyi gördüğüm tablet bu. Olay sadece işlemci değil ki. 120 hz Amoled ekranıydı, kalemin yanında gelmesi, usb 3 type c, dex, micro sd kart yuvası vs. ipad'in bütçede barındırmadığı hayati özellikler.
Bütçe çıkmıyorsa yapacak bir şey yok. Lenovo idea tab pro alınabilir. Veya üstte önerilen Honor Pad v9 da benzer özelliklere sahip. Lenovo 13k küsüre düşmüştü ama beklemek istenmezse genelde her akşam Vatan bilgisayarda 14.8k'ya satılıyor.
Ekleme: Ne Lenovo'su ya. Lenovo 12.7 inc.

Son düzenleme:

Arkadaş küçük ekran istediği için iPad atmıştım IPad'ler yandan kısa üstten uzun bir tasarıma sahip.

Arkadaş küçük ekran istediği için iPad atmıştım IPad'ler yandan kısa üstten uzun bir tasarıma sahip.
Ekranı küçük değil ki. Aynı ekran alanına sahipler. Sadece ipad daha kare şekline yakın ki bu da günümüz filmlerini izlemeyi daha da zorlaştırıyor. Altaki ve üstteki siyah boşluklar çok daha fazla. Ekran amoled olmadığı için o siyah boşluklar grimsi şekilde gözükecek vs.

Küçük ekran demek bana göre 10 inch alti tablet demek...

*Samsung tab A9 (8/128gb)=4.800₺
*Redmi pad SE (6/128gb)=4.400₺

*Lenovo Legion (8.8inch) (12/256)=23.000₺
İşlemcisi güçlü bir model....

*Apple iPad mini 7
128gb=21.500₺
256gb=26.000₺

*Red magic var 9 inch güçlü işlemcili ama laptop parası!!
Red magic Astra
12gb ran 256gb=27.000₺
16gb ram 512gb=36.000₺
24gb ram 1 Tb=47.000₺ !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…