rRype
Hectopat
16 bin TL'ye oyun için bir laptop arıyorum önerilerinizi beklerim. Türkçe klavye olsun. Çok yüksek oyunlar oynanmayacak. GTA 5 ya da Minecraft gibi oyunlar.
16 bin TL'ye oyun için bir laptop arıyorum önerilerinizi beklerim. Türkçe klavye olsun. Çok yüksek oyunlar oynanmayacak. GTA 5 ya da Minecraft gibi oyunlar.
Hocam Türkçe karakterli arıyordum ama öneriler için sağ olun.
Şimdi anladım hocam tamam pardon.Atılan modeller zaten Türkçe klavye ile geliyor. Lenovo IP Gaming 3 en alınası model atılanlarda bütçeye yakın olarak.
Hocam bende alacağım da monster ın bu serisi sorunlu diye biliyorum yanlış mıyım?![]()
Abra A5 V16.7 15,6" Oyun Bilgisayarı
Abra A5 V16.7 15,6" Gaming Laptop, oyunlarda canavar gibi bir performans sunmak için yeni 11. Nesil İntel Core İ5-11400H Tiger Lake işlemci ile geliyor!www.monsternotebook.com.tr
Tam bütçene uygun.
Bilmiyorum ama sanmam biraz araştır. Monster iyi marka. İncelemelerini izle.Hocam bende alacağım da monster ın bu serisi sorunlu diye biliyorum yanlış mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.