16 bin TL Samsung telefon önerisi

Bütçe
16000

Emrebey49

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, telefonların özelliklerinden pek anlamıyorum işlemci konusunda bilgim yok. Telefonu babam için alacağım. 128 GB yeterli olacaktır. Onun dışında güzel fotoğraf çekse iyi olur. Samsung'un arayüzünü sevdiği için Samsung'u tercih ettim.
Bütçe 16.000
Bütçeyi aşan telefonları da tavsiye edebilirsiniz ama abartmadan.

Selam arkadaşlar, telefonların özelliklerinden pek anlamıyorum işlemci konusunda bilgim yok. Telefonu babam için alacağım. 128 GB yeterli olacaktır. Onun dışında güzel fotoğraf çekse iyi olur. Samsung'un arayüzünü sevdiği için Samsung'u tercih ettim.
Bütçe 16.000
Bütçeyi aşan telefonları da tavsiye edebilirsiniz ama abartmadan.

Eğer en iyi model olsun istiyorsan S21FE için indirim kovalayabilirsin onun dışında A55 ve A35 var ben şahsen A35 kullanıyorum ve hem performans hem de kamerası gayet iyi.

Eğer en iyi model olsun istiyorsan S21FE için indirim kovalayabilirsin onun dışında A55 ve A35 var ben şahsen A35 kullanıyorum ve hem performans hem de kamerası gayet iyi.

S21FE modelini şu an alabilirim ama A55 mi yoksa S21FE mi bende ikisi arasında kalmışyım zaten belki sizlerin bildiği başka marka vardır diye sordumda sizlerde benimle aynı fikirdeymişsiniz.

S21FE modelini şu an alabilirim ama A55 mi yoksa S21FE mi bende ikisi arasında kalmışyım zaten belki sizlerin bildiği başka marka vardır diye sordumda sizlerde benimle aynı fikirdeymişsiniz.

Kamera ve oyun performansı için S21FE pil ömrü için A55 bence S21FE en mantıklı tercih alındıktan sonra 1-2 ay içinde bataryası optimize olur.

Babanizin agir oyun oynayacagini ve cihazi cok yogun kullanacagini dusunmuyorum; S serisi bir cihaz, daha iyi kamera ve dengeli bir pil icin S21 FE alirdim.

Kamera ve oyun performansı için S21FE pil ömrü için A55 bence S21FE en mantıklı tercih alındıktan sonra 1-2 ay içinde bataryası optimize olur.

Babanizin agir oyun oynayacagini ve cihazi cok yogun kullanacagini dusunmuyorum; s serisi bir cihaz, daha iyi kamera ve dengeli bir pil icin S21 FE alirdim.

Performans konusunda 0.2'lik bir fark olabilir ama kamera konusunda A55'in sensörü IMX906 S21feden kötü değil. Hem bataryası daha büyük hem de güncelleme desteği vs. bence A55 daha iyi bir seçenek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı