16 bin TL telefon önerisi

Bütçe
16.000TL

Bora398

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Samsung veya Xiaomi marka telefon arıyorum. Telefonun ekranında AMOLED özellik istiyorum. Sabah saatlerinde dışarıda telefonun ekranını görebilmem gerekiyor :). Depolama alanı en az 128 GB, RAM ise en az 6 GB olmalı. Şarj konusunda ise hızlı şarj olması tercihimdir. Kısaca hızlı dolsun ve uzun gitsin. Şimdiden çok teşekkür ederim iyi Sosyaller.

Merhaba. Samsung veya Xiaomi marka telefon arıyorum. Telefonun ekranında AMOLED özellik istiyorum. Sabah saatlerinde dışarıda telefonun ekranını görebilmem gerekiyor :). Depolama alanı en az 128 GB, RAM ise en az 6 GB olmalı. Şarj konusunda ise hızlı şarj olması tercihimdir. Kısaca hızlı dolsun ve uzun gitsin. Şimdiden çok teşekkür ederim iyi sosyaller.

1-2 bin TL daha koyup Xiaomi 11 t alabilirsin ekranı AMOLED RAM 8 GB 67 W hızlı şarj var. Ekranı 120 Hz.

1-2 bin TL daha koyup Xiaomi 11 t alabilirsin ekranı AMOLED RAM 8 GB 67 W hızlı şarj var. Ekranı 120 Hz.

Eğer tatmin etmez diyorsan epeyden araştırabilirsin.

S21 FE ve A55 arasında kaldım. Arada bir oyun, günlük kullanım için hangisini önerirsiniz. İkisininde birbirinden iyi özellikleri var.

S21 FE ve A55 arasında kaldım. Arada bir oyun, günlük kullanım için hangisini önerirsiniz. İkisininde birbirinden iyi özellikleri var.
Oyun oynayacaksınız A55 bataryası ile öne geçiyor. Ama S21 FE, A55'ten daha iyi bir kamera ve yonga setine sahip. Tercih sizin.
bütçe arttırmaya değecek
Oyun oynayan birisi için önerebilecek son telefon olabilir. Bataryası ve işlemcisi çok sıkıntılı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı