16 bin TL telefon önerisi

Bütçe
15-16 bin arası

iKuzey

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, telefon almayı düşünüyorum ve yaklaşık olarak 15 bin TL falan bütçem var. Aslında şu anda baktığım şey, temiz bir iPhone 11 bulmaya çalışmak veya yenilenmiş bir iPhone 11 almak. Fakat kuşkularım var: güncelleme almayacak olması, fazla ısınması ve sıfır olmaması. Onun yerine de A26 ve A36 gibi telefonlara bakıyorum. A36’ya ısındım, tavsiyeler çok. Sizce iPhone 11 dediğim şekilde alınmalı mı, yoksa A36 iyi midir? Veya o fiyatlara önerebileceğiniz bir telefon var mıdır? Baktığım telefonlarda asıl amacım kamerasının güzel olması ve performanslı bir telefon olması.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 11'in vadesi doldu. Uzun yıllar kullanmayı planlıyorsan hiç alınmaz kesinlikle. Yenilenmiş cihaz da alınmaz. A36 bu bütçede en iyi gündelik kullanıma uygundur.

Merhaba, telefon almayı düşünüyorum ve yaklaşık olarak 15 bin TL falan bütçem var. Aslında şu anda baktığım şey, temiz bir iPhone 11 bulmaya çalışmak veya yenilenmiş bir iPhone 11 almak. Fakat kuşkularım var: Güncelleme almayacak olması, fazla ısınması ve sıfır olmaması. Onun yerine de A26 ve A36 gibi telefonlara bakıyorum. A36'ya ısındım, tavsiyeler çok. Sizce iPhone 11 dediğim şekilde alınmalı mı, yoksa A36 iyi midir? Veya o fiyatlara önerebileceğiniz bir telefon var mıdır? Baktığım telefonlarda asıl amacım kamerasının güzel olması ve performanslı bir telefon olması.

Ben A35 kullanıyorum gayet guzel kullanisli bir telefon A36 cok daha iyidir tabii ki de o butceye alina bilecek en iyi telefon denebilir hem yeni ciktigi icin 5 yil guncelleme garantisi var Samsung telefonu uzun vadelide kullanabilirsin.

Direkt S21 FE.
Gidip de s serisi almak yerine a serisi almak gibi bir mantıksızlık yapmayın.

Hocam S21 FE de guzel bir telefon ama guncelleme almaya 1 2 yil sonra veda edecek bir telefon.

Ben A35 kullanıyorum gayet guzel kullanisli bir telefon A36 cok daha iyidir tabii ki de o butceye Ali'na bilecek en iyi telefon denebilir hem yeni ciktigi icin 5 yil guncelleme garantisi var Samsung telefonu uzun vadelide kullanabilirsin.

Hocam S21 FE de guzel bir telefon ama guncelleme almaya 1 2 yil sonra veda edecek bir telefon.

Ayrica 15 bin liralik Samsung alinca her turlu 18 19 bin civarlarina cikiyor sarjidir vesaire bunu da goz onunde bulundurmak lazim butcenizi ona gore ayarlayin.

Son düzenleme:
Merhaba, telefon almayı düşünüyorum ve yaklaşık olarak 15 bin TL falan bütçem var. Aslında şu anda baktığım şey, temiz bir iPhone 11 bulmaya çalışmak veya yenilenmiş bir iPhone 11 almak. Fakat kuşkularım var: güncelleme almayacak olması, fazla ısınması ve sıfır olmaması. Onun yerine de A26 ve A36 gibi telefonlara bakıyorum. A36’ya ısındım, tavsiyeler çok. Sizce iPhone 11 dediğim şekilde alınmalı mı, yoksa A36 iyi midir? Veya o fiyatlara önerebileceğiniz bir telefon var mıdır? Baktığım telefonlarda asıl amacım kamerasının güzel olması ve performanslı bir telefon olması.
A 36 tavsiye ederim.

Kendimde kullanıyorum A35 şiddetle tavsiye ederim. Ayrıca telefon daha yeni çıktığı için sizi uzun süre götürür bataryası da tahminimce 5 yıla kadar çok rahat götürür güçlü bir bataryası var tavsiyem 256 GB depolama ve 8 GB RAM bulunanından almanız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı