16 bin TL'ye ekran kartı önerisi

Bütçe
15000

yigitbey98

Centipat
Daha fazla  
Merhaba RTX 3050 8 GB kullanıyorum ve ağır edit yapıyorum fakat yeterli kalmıyor Valorant, MC, LoL, CS2 gibi oyunlar oynuyorum edit yaparken zorlanmıyacağım oyunlarda kasma yaşamayacağım bir ekran kartı önerir misiniz?

Merhaba RTX 3050 8 GB kullanıyorum ve ağır edit yapıyorum fakat yeterli kalmıyor Valorant, MC, LoL, CS2 gibi oyunlar oynuyorum edit yaparken zorlanmıyacağım oyunlarda kasma yaşamayacağım bir ekran kartı önerir misiniz?

Elindeki diğer donanımları da yazar mısın? İşlemci PSU kullandığın monitörün çözünürlüğü gibi vs.

Üstüne 3 bin lira koyarsanız RX9060XT öneririm. Ama İncehesap'ın cuma günlerine özel gece indirimleri oluyor. Eğer cuma gününü beklerim derseniz bu ekran kartı indirime girebilir belki.

Normalde bütçeniz için en iyi kart RX 9060XT ama oyun için. Oyun performansı olarak cidden sağlam iş yapar. Edit konusunda da RTX 3050'den çok daha başarılı olacaktır ama rakibi 5060Ti'a nazaranda zayıf.
NVIDIA'nın yazılımları bir kenera, Render için kullanılan çekirdek sayısı çok daha yüksek.

Ağır editten kastınız cidden 4K, uzun dakikalı ve yüksek montaj dolu klipler ise NVIDIA zaman konusunda çok daha iyi olur ama 1080P ve basit kesitlerden ibaretse (Klasik Gameplay videoları gibi.) RX 9060XT fazlasıyla üstesinden gelir. Arada aslında zaman konusunda bir fark bulunuyor, "Ben beklerim." diyorsanız AMD alın geçin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı