iEgeee Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 389 22 Temmuz 2023 #21 burwak58 dedi: Tamamdır şimdi gördüm, teşekkür ederim. Umarım mağazaya gittiğimde herhangi gibi bir değişiklik olmaz. Genişletmek için tıkla... Olursa internetten alırsınız.
burwak58 dedi: Tamamdır şimdi gördüm, teşekkür ederim. Umarım mağazaya gittiğimde herhangi gibi bir değişiklik olmaz. Genişletmek için tıkla... Olursa internetten alırsınız.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 22 Temmuz 2023 #22 burwak58 dedi: Tamamdır şimdi gördüm, teşekkür ederim. Umarım mağazaya gittiğimde herhangi gibi bir değişiklik olmaz. Genişletmek için tıkla... Sanmam, gidip bu sistemi kasa değişikliği ile almak istediğinizi söyleyin. Olmadı siteden sipariş verin.
burwak58 dedi: Tamamdır şimdi gördüm, teşekkür ederim. Umarım mağazaya gittiğimde herhangi gibi bir değişiklik olmaz. Genişletmek için tıkla... Sanmam, gidip bu sistemi kasa değişikliği ile almak istediğinizi söyleyin. Olmadı siteden sipariş verin.
iEgeee Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 389 22 Temmuz 2023 #23 Şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullan.
burwak58 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 475 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #24 iEgeee dedi: Şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum sağ olun. iEgeee dedi: Olursa internetten alırsınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ediyorum.
iEgeee dedi: Şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum sağ olun. iEgeee dedi: Olursa internetten alırsınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ediyorum.
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.868 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #25 burwak58 dedi: Hazır sistem almak istiyorum. 12-16 k arası ortalama oyunlar oynayacağım. Taksitle almayı düşünüyorum. Nereden alabilirim, nasıl bir sistem almalıyım tavsiyeleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... INTEL I3 12100F - SAPPHIRE RX 6700 - GIGABYTE H610M H - CRUCIAL 500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da lan olum bunu al
burwak58 dedi: Hazır sistem almak istiyorum. 12-16 k arası ortalama oyunlar oynayacağım. Taksitle almayı düşünüyorum. Nereden alabilirim, nasıl bir sistem almalıyım tavsiyeleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... INTEL I3 12100F - SAPPHIRE RX 6700 - GIGABYTE H610M H - CRUCIAL 500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da lan olum bunu al