16 bin TL'ye hazır sistem önerisi

ElAuria

Femtopat
Daha fazla  
Hocalarım merhaba 16.000 - 17.000 TL bütçem var, bir hazır sistem arayışı içerisindeyim. 12 ay taksit ile alacağım. Bu işler hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim, yıllardır çok eski bir bilgisayara sahibim. Oynamış olduğum en kaliteli oyun Left 4 Dead 1, gerisini siz düşünün :D Yani şu an alacağım her sistem benim için büyük bir devrim niteliğinde olacak. Her oyunu yüksek grafiklerde açmasına gerek yok. Tamamen size bırakıyorum, bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi sistemi bulacağınıza inanıyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum ve tavsiyelerinizi heyecanla bekliyorum, saygılar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalarım merhaba 16.000 - 17.000 TL bütçem var, bir hazır sistem arayışı içerisindeyim. 12 ay taksit ile alacağım. Bu işler hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim, yıllardır çok eski bir bilgisayara sahibim. Oynamış olduğum en kaliteli oyun Left 4 Dead 1, gerisini siz düşünün :D Yani şu an alacağım her sistem benim için büyük bir devrim niteliğinde olacak. Her oyunu yüksek grafiklerde açmasına gerek yok. Tamamen size bırakıyorum, bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi sistemi bulacağınıza inanıyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum ve tavsiyelerinizi heyecanla bekliyorum, saygılar...
12 taksit ile alırsanız vadeyle beraber fiyatın iki katını ödersiniz.

ryzen 5 5500 işlemci al B450 anakart al rx 6600 al gerisinide almak bassit zaten SONRA OYNAYAMADIĞIN OYUN OLMİCAK 20 K yı bulur ama iyi olur senin için+

İşlemciyi de i5 12.nesil seç keyfine bak.fiyat 20.600 oluyor ama 15-16 ya alacağın sistemlerden neredeyse iki kat daha iyi

Yapı Kredi world karta, Gaming gen sitesinde 6 ay peşin taksit var alacaksanız oradan almaya çalışabilirsiniz. Güvenilir olup olmadığını ise araştırın, ben de PC alamadım ama param olursa ve hala 6 ay peşin taksidi olursa oradan almayı düşünüyorum

Yapı Kredi world karta, Gaming gen sitesinde 6 ay peşin taksit var alacaksanız oradan almaya çalışabilirsiniz. Güvenilir olup olmadığını ise araştırın, ben de PC alamadım ama param olursa ve hala 6 ay peşin taksidi olursa oradan almayı düşünüyorum.

Ben aldım sorunsuz şekilde geldi. Hazır sistemlerde ekran kartı takılı gelmiyor kendin takıyorsun.

Ben aldım sorunsuz şekilde geldi. Hazır sistemlerde ekran kartı takılı gelmiyor kendin takıyorsun.

Hayırlı olsun, güle güle kullan. Windows yükleme, driver ve BIOS ayarları vs uğraşmak istemiyorum, rica etsek yükleyip gönderirler mi acaba? Videoları var kolay diyorlar ama bilmiyorum, param olursa PC almayı düşünüyorum ama hiç masaüstüm olmadı eski bir laptopum var sadece.

Hayırlı olsun, güle güle kullan. Windows yükleme, driver ve BIOS ayarları vs uğraşmak istemiyorum, rica etsek yükleyip gönderirler mi acaba? Videoları var kolay diyorlar ama bilmiyorum, param olursa PC almayı düşünüyorum ama hiç masaüstüm olmadı eski bir laptopum var sadece.

Teşekkür ederim. Windows kurma basit BIOS ayarlarını ve kontrolünü yapıp gönderiyorlar diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı