Benim tercihim Samsung Galaxy A55 olurdu. Şahsen Çinli telefon üreticilerine karşı biraz önyargılıyım. Sizin öyle bir takıntınız yoksa Poco X6 Pro da fena bir tercih olmaz. Tabii biraz da kullanım amacınıza bağlı. Gündelik kullanım için A55, oyun ağırlıklı kullanım için X6 Pro önerilebilir. Ayrıca Galaxy S22 de düşünebilirsiniz bir amiral gemisi isterseniz ama görece eski bir cihaz olduğunu, batarya ve ısınma konusunda sıkıntıları olduğunu kabullenip göze almanız gerek.
Hocam o da arkadaşın bahsettiği bütçeyi birazcık aşıyor ayrıca kullanacağı duruma bağlı a55 almak daha mantıklı bence s22 de batarya sorunu var ama işlemcisi daha güzel. Eğer oyun oynayan biri değilse a55 alması daha mantıklı olur.
Hocam o da arkadaşın bahsettiği bütçeyi birazcık aşıyor ayrıca kullanacağı duruma bağlı A55 almak daha mantıklı bence S22 de batarya sorunu var ama işlemcisi daha güzel. Eğer oyun oynayan biri değilse A55 alması daha mantıklı olur.
Güncellemelerle S22'nin sorunları minimuma getirildiği söyleniyordu ben X6 Pro'yu tercih etmesem amiral gemisi olduğu için S22 alırdım. Her ne kadar A55'ten daha eski olsa da.