16 Bin TL'ye Monitör Dahil Sistem Toplama

Mönitörler için teşekkürler. Kasa ve PSU hakkında ne diyosunuz Xigmatek PSU nasıldır kasadaki yeterli mi birazda ileriye dönük yapmak istiyoruz yani 3080 Ti vs çıktında PSU tarafında sıkıntı yaşamak istemiyoruz

İslemcini 3700X’e cekip Galax 2080 Super almani onerebilirim sadece. Onun haricinde cok guzel sistem gule gule kullanin.

Bir de RAM'leri yapabiliyorsaniz 3600MHz alin. G.Skill’in vardi 3600MHz 16CL tavsiye ederim.

Kardeşim kesinlikle bu RAM'leri al, 3600MHz RGB ve indirimde gerçekten iyi. Ve 32 GB.

.

İşlemcinin özelliklerinde şöyle bir ibare var o yuzden 3200 ve Dual seçim yaptım sıkıntı olmaz değil mi?
@224963 konu dışı ama merak ettiğim bir soru var. :) Neden çoğu ürün Vatan'dan, Hepsiburada'dan baktığımda bazı ürünlerde 100-200 TL daha düşük fiyatlı?

Direk toplu halde almak istediğimden bir de Vatan garantili olsun diye :D

Dosya Ekleri

• dssdsd.png
    dssdsd.png
    24,8 KB · Görüntüleme: 36
İşlemcinin özelliklerinde şöyle bir ibare var o yuzden 3200 ve Dual seçim yaptım sıkıntı olmaz değil mi?

Direk toplu halde almak istediğimden bir de Vatan garantili olsun diye :D
Bu tarz mağazalardan alınan ürünleri açtıktan sonra iade etmek istenince açtınız diye kabul etmiyorlar, yada bi fiyat limiti olabilir. Ama h.burada gibi sitelerde iade rahatlığını yaşadığım için ilk online sitelere bakıyorum da :)

Yaklaşık 14.200 TL ve 3700X, üst seviye bir anakart, RTX 2080 Super, 850W PSU:

T

Yaklaşık 14.200 TL ve 3700X, üst seviye bir anakart, RTX 2080 Super, 850W PSU:

Teşekkürler gayet makul ama almışken en kaliteli markaları almaya çalıştık zaten ileriye dönük yaptığımı için işlemciden falan kısamak istemiyorum ama genede teşekkürler. Son olarak arkadaş sizi etiketledi ama bu RAM olayı nasıl oluyor yukarıda foto attımda

@224963 3700X ile 3800X arasında olan fark çok az ama benim önerdiğim anakart daha üst segment ileride işlemci değiştirileceği zaman kafanız rahat olur:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

OC olmadan 3200 MHz destekliyordur tahminen o yazıyordur.

Trio modelinin fanlarına çok takılmayın pek fark yarattığı söylenemez:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı