Mönitörler için teşekkürler. Kasa ve PSU hakkında ne diyosunuz Xigmatek PSU nasıldır kasadaki yeterli mi birazda ileriye dönük yapmak istiyoruz yani 3080 Ti vs çıktında PSU tarafında sıkıntı yaşamak istemiyoruz
Bu tarz mağazalardan alınan ürünleri açtıktan sonra iade etmek istenince açtınız diye kabul etmiyorlar, yada bi fiyat limiti olabilir. Ama h.burada gibi sitelerde iade rahatlığını yaşadığım için ilk online sitelere bakıyorum da
Adata AX4U320038G16-DB41 16 GB DDR4 3200 MHz CL16 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Adata AX4U320038G16-DB41 16 GB DDR4 3200 MHz CL16 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Teşekkürler gayet makul ama almışken en kaliteli markaları almaya çalıştık zaten ileriye dönük yaptığımı için işlemciden falan kısamak istemiyorum ama genede teşekkürler. Son olarak arkadaş sizi etiketledi ama bu RAM olayı nasıl oluyor yukarıda foto attımda
@224963 3700X ile 3800X arasında olan fark çok az ama benim önerdiğim anakart daha üst segment ileride işlemci değiştirileceği zaman kafanız rahat olur:
OC olmadan 3200 MHz destekliyordur tahminen o yazıyordur.
Trio modelinin fanlarına çok takılmayın pek fark yarattığı söylenemez: