16 bin TL'ye telefon tavsiyesi

Bütçe
16-17k

Süleyman Pro

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Serbest meslek erbabi
Arkadaşlar merhaba. iPhone 11 alacak kadar bütçem var yani 16-17 bin TL arasi. Oncelikle telefondan bekledigim ozellikler şunlar. En onemlisi 2-3 sene sonra stabil sekilde akici calismasi ve kasma donma yapmamasi, guzel bir batarya performansi, guzel kamera. iPhone 11 dusunuyorum fakat ekrani kotu diyorlar. İkinci el 12 alsam daha mi mantikli? Yoksa 16k butceye iPhone 11 ve 12'yi tokatlayacak bir Android telefon var midir? Android onerecekseniz Xiaomi tarafinda onerin, Samsung pek sevmiyorum ama gerçekten fiyatını hak ediyor diyorsaniz dusunebilirim.

Xiaomi 12T ye bakabilirsin. Iphone 12 serisini rahat tokatlar. (pro max ucu ucuna geçer)

Arkadaşlar merhaba. iPhone 11 alacak kadar bütçem var yani 16-17 bin TL arasi. Oncelikle telefondan bekledigim ozellikler şunlar. En onemlisi 2-3 sene sonra stabil sekilde akici calismasi ve kasma donma yapmamasi, guzel bir batarya performansi, guzel kamera. iPhone 11 dusunuyorum fakat ekrani kotu diyorlar. İkinci el 12 alsam daha mi mantikli? Yoksa 16k butceye iPhone 11 ve 12'yi tokatlayacak bir Android telefon var midir? Android onerecekseniz Xiaomi tarafinda onerin, Samsung pek sevmiyorum ama gerçekten fiyatını hak ediyor diyorsaniz dusunebilirim.

Samsung S22 öneririm kendimde kullanıyorum (bugunde elimden kaydı ve kösesi kırıldı :( )

Xioami'nin o yazılımla 2-3 seneye akıcı kalması biraz zor ama...

İkinci el 12 dusunuyorum beyler ya.Nedense samsung falan 2-3 sene sonra donacak gibi geliyor.En kotu 3-4 sene kullanmam lazim

Xioami'nin o yazılımla 2-3 seneye akıcı kalması biraz zor ama...
içindeki işlemci akıcılığı rahat sağlayacaktır. cihaza Win11 kurup 50-60fps cs:go oynanıyor. Yani telefon olarak, android işletim sistemiyle çok rahat akıcı 4 sene gider. Major bir değişiklik olmazsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı