16 dolara kadar oyun önerisi istiyorum. Bakındım ama ne alsam bilemedim. Oyun kartı satışlarım bitirse cüzdanda ne kadar USD var paylaşacağım. Şimdilik cüzdan dahil değil. @UmutMelihAkyol @Caner Uncu
Resident Evil.16 dolara kadar oyun önerisi istiyorum. Bakındım ama ne alsam bilemedim. Oyun kartı satışlarım bitirse cüzdanda ne kadar USD var paylaşacağım. Şimdilik cüzdan dahil değil. @UmutMelihAkyol @Caner Uncu
16 dolara kadar oyun önerisi istiyorum. Bakındım ama ne alsam bilemedim. Oyun kartı satışlarım bitirse cüzdanda ne kadar USD var paylaşacağım. Şimdilik cüzdan dahil değil. @UmutMelihAkyol @Caner Uncu
Resident evil 716 dolara kadar oyun önerisi istiyorum. Bakındım ama ne alsam bilemedim. Oyun kartı satışlarım bitirse cüzdanda ne kadar USD var paylaşacağım. Şimdilik cüzdan dahil değil. @UmutMelihAkyol @Caner Uncu
Ready or Not al hocam indirimde şu an.
Resident evil 7.
The Forest.
Assassin Creed Origins.
Squad.
Geçen gün Resident Evil'in tüm paketlerini aldım şu an RE2'yi yeni bitirdim ve cidden denenmesi gereken bir oyun. RE2 + RE4'e bakabilirsin yaklaşık 16 dolar tutarlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.