MUZcuk.1 Femtopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #31 wraxos woo dedi: O zamana kadar fiyatlar biraz daha düşer. Tekrardan vurgulayayım bu arkadaşın topladığı sistem en iyisidir bunu alın: Genişletmek için tıkla... Bunu. Soğutucusu ve SSD si kötü degilmi birde colorful anakrt iyimi fiu dedi: Orada şahane kinston Renegade var ve 7500F için sıvı soğutmaya ihtiyaç yok. Fiyat miyat daha düşmez. Genişletmek için tıkla... 7500f fazla isinmazmi benmi yanlış biliyorum
wraxos woo dedi: O zamana kadar fiyatlar biraz daha düşer. Tekrardan vurgulayayım bu arkadaşın topladığı sistem en iyisidir bunu alın: Genişletmek için tıkla... Bunu. Soğutucusu ve SSD si kötü degilmi birde colorful anakrt iyimi fiu dedi: Orada şahane kinston Renegade var ve 7500F için sıvı soğutmaya ihtiyaç yok. Fiyat miyat daha düşmez. Genişletmek için tıkla... 7500f fazla isinmazmi benmi yanlış biliyorum
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.824 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Nisan 2025 #32 MUZcuk.1 dedi: Bunu. Soğutucusu ve SSD'si kötü degilmi bir de Colorful anakrt iyi mi? Genişletmek için tıkla... Bütün parçaları en iyisi onu alabilirsiniz. Ayrıca bu bütçede 5070 iyidir hem sizin dediğiniz tarihe kadar biraz daha ucuzlar zaten.
MUZcuk.1 dedi: Bunu. Soğutucusu ve SSD'si kötü degilmi bir de Colorful anakrt iyi mi? Genişletmek için tıkla... Bütün parçaları en iyisi onu alabilirsiniz. Ayrıca bu bütçede 5070 iyidir hem sizin dediğiniz tarihe kadar biraz daha ucuzlar zaten.
MUZcuk.1 Femtopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #33 wraxos woo dedi: Bütün parçaları en iyisi onu alabilirsiniz. Ayrıca bu bütçede 5070 iyidir hem sizin dediğiniz tarihe kadar biraz daha ucuzlar zaten. Genişletmek için tıkla... SSD bin yazma ve okuması çok düşük ama MUZcuk.1 dedi: SSD bin yazma ve okuması çok düşük ama Genişletmek için tıkla... Ve 7500f fazla isinmazmi
wraxos woo dedi: Bütün parçaları en iyisi onu alabilirsiniz. Ayrıca bu bütçede 5070 iyidir hem sizin dediğiniz tarihe kadar biraz daha ucuzlar zaten. Genişletmek için tıkla... SSD bin yazma ve okuması çok düşük ama MUZcuk.1 dedi: SSD bin yazma ve okuması çok düşük ama Genişletmek için tıkla... Ve 7500f fazla isinmazmi
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.824 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Nisan 2025 #34 MUZcuk.1 dedi: SSD bin yazma ve okuması çok düşük ama. Ve 7500F fazla isinmazmi. Genişletmek için tıkla... DRAM var onda.
MUZcuk.1 dedi: SSD bin yazma ve okuması çok düşük ama. Ve 7500F fazla isinmazmi. Genişletmek için tıkla... DRAM var onda.
MUZcuk.1 Femtopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #35 wraxos woo dedi: DRM var onda. Genişletmek için tıkla... Ne işe yariyo
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.824 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Nisan 2025 #36 MUZcuk.1 dedi: Ne işe yariyor. Genişletmek için tıkla... Kısaca performans çok daha fazla artıyor detaylı bilgi için şu rehbere bakabilirsiniz. https://www.technopat.net/2024/07/22/ssdlerde-dram-nedir-ne-ise-yarar/
MUZcuk.1 dedi: Ne işe yariyor. Genişletmek için tıkla... Kısaca performans çok daha fazla artıyor detaylı bilgi için şu rehbere bakabilirsiniz. https://www.technopat.net/2024/07/22/ssdlerde-dram-nedir-ne-ise-yarar/
MUZcuk.1 Femtopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #37 wraxos woo dedi: Kısaca performans çok daha fazla artıyor detaylı bilgi için şu rehbere bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 7500d güçlü bir işlemci biliyorum ama hava soğutma az kalmazmi o islemciye
wraxos woo dedi: Kısaca performans çok daha fazla artıyor detaylı bilgi için şu rehbere bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 7500d güçlü bir işlemci biliyorum ama hava soğutma az kalmazmi o islemciye
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.824 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Nisan 2025 #38 MUZcuk.1 dedi: 7500D güçlü bir işlemci biliyorum ama hava soğutma az kalmazmi o islemciye. Genişletmek için tıkla... Hayır sıkıntı olmaz. Testlere kendiniz bakabilirsiniz isterseniz.
MUZcuk.1 dedi: 7500D güçlü bir işlemci biliyorum ama hava soğutma az kalmazmi o islemciye. Genişletmek için tıkla... Hayır sıkıntı olmaz. Testlere kendiniz bakabilirsiniz isterseniz.
MUZcuk.1 Femtopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #39 wraxos woo dedi: Hayır sıkıntı olmaz. Testlere kendiniz bakabilirsiniz isterseniz. Genişletmek için tıkla... SS ye gelelim çok düşük degilmi MUZcuk.1 dedi: SS ye gelelim çok düşük degilmi Genişletmek için tıkla... SSD ye
wraxos woo dedi: Hayır sıkıntı olmaz. Testlere kendiniz bakabilirsiniz isterseniz. Genişletmek için tıkla... SS ye gelelim çok düşük degilmi MUZcuk.1 dedi: SS ye gelelim çok düşük degilmi Genişletmek için tıkla... SSD ye
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.824 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Nisan 2025 #40 MUZcuk.1 dedi: SS'ye gelelim çok düşük degilmi. SSD'ye. Genişletmek için tıkla... SSD DRAM var rehber linki bıraktım üstte ne demek olduğunu bilmiyorsanız kısaca performansı çok daha fazla artıyor. Yani bu bütçede ki en iyisi o SSD performansını sadece okuma yazma hızına bakarak anlayamazsın.
MUZcuk.1 dedi: SS'ye gelelim çok düşük degilmi. SSD'ye. Genişletmek için tıkla... SSD DRAM var rehber linki bıraktım üstte ne demek olduğunu bilmiyorsanız kısaca performansı çok daha fazla artıyor. Yani bu bütçede ki en iyisi o SSD performansını sadece okuma yazma hızına bakarak anlayamazsın.