ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 12 Aralık 2022 #11 Konudaki çoğu kişi gereksiz görmüş fakat sisteminiz uzun yıllar boyunca dayansın diyorsanız bence gayet de alınabilir. Tabii öyle FPS farkı falan çok olmaz ama sisteminiz geleceğe yatırım gibi bir şey olur.
Konudaki çoğu kişi gereksiz görmüş fakat sisteminiz uzun yıllar boyunca dayansın diyorsanız bence gayet de alınabilir. Tabii öyle FPS farkı falan çok olmaz ama sisteminiz geleceğe yatırım gibi bir şey olur.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 12 Aralık 2022 #12 darkkaos91 dedi: 4 kanal çalışması için ne yapmam lazım acaba RAM'leri. Genişletmek için tıkla... 4x8 yerine anakartın destekliyorsa 2x16 alabilirsin hem ileride RAM yetmeyince RAM yükseltmesi yapabilirsin böylece.
darkkaos91 dedi: 4 kanal çalışması için ne yapmam lazım acaba RAM'leri. Genişletmek için tıkla... 4x8 yerine anakartın destekliyorsa 2x16 alabilirsin hem ileride RAM yetmeyince RAM yükseltmesi yapabilirsin böylece.
darkkaos91 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2018 Mesajlar 1.258 Çözümler 1 12 Aralık 2022 #13 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: 4x8 yerine anakartın destekliyorsa 2x16 alabilirsin hem ileride RAM yetmeyince RAM yükseltmesi yapabilirsin böylece. Genişletmek için tıkla... 2x8 olduğu için mi diğer alacağım RAM'leri görmemiş oluyor anakart. start_system dedi: O anakart hatta çoğu anakart çift kanal destekliyor sadece. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapmam gerekiyor peki hocam normalde 128 GB'a kadar anakartımın RAM desteği var yükselten nasıl yükseltiyor onu anlayamadım.
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: 4x8 yerine anakartın destekliyorsa 2x16 alabilirsin hem ileride RAM yetmeyince RAM yükseltmesi yapabilirsin böylece. Genişletmek için tıkla... 2x8 olduğu için mi diğer alacağım RAM'leri görmemiş oluyor anakart. start_system dedi: O anakart hatta çoğu anakart çift kanal destekliyor sadece. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapmam gerekiyor peki hocam normalde 128 GB'a kadar anakartımın RAM desteği var yükselten nasıl yükseltiyor onu anlayamadım.
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 14 Aralık 2022 #14 darkkaos91 dedi: 2x8 olduğu için mi diğer alacağım RAM'leri görmemiş oluyor anakart. Nasıl yapmam gerekiyor peki hocam normalde 128 GB'a kadar anakartımın RAM desteği var yükselten nasıl yükseltiyor onu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Onlar 32x4 yapıyordur ama dediğim gibi yine çift kanal çalışır.
darkkaos91 dedi: 2x8 olduğu için mi diğer alacağım RAM'leri görmemiş oluyor anakart. Nasıl yapmam gerekiyor peki hocam normalde 128 GB'a kadar anakartımın RAM desteği var yükselten nasıl yükseltiyor onu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Onlar 32x4 yapıyordur ama dediğim gibi yine çift kanal çalışır.
Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 14 Aralık 2022 #15 darkkaos91 dedi: 2x8 olduğu için mi diğer alacağım RAM'leri görmemiş oluyor anakart. Genişletmek için tıkla... Diğer RAM'leri niye görmesin? Dual channel çalışmaz sadece diye biliyorum.
darkkaos91 dedi: 2x8 olduğu için mi diğer alacağım RAM'leri görmemiş oluyor anakart. Genişletmek için tıkla... Diğer RAM'leri niye görmesin? Dual channel çalışmaz sadece diye biliyorum.
darkkaos91 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2018 Mesajlar 1.258 Çözümler 1 14 Aralık 2022 #16 Phanzox dedi: Diğer RAM'leri niye görmesin? Dual channel çalışmaz sadece diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Dual channel çalışmamasının ne gibi olumsuz etkileri var. Bir de 4 slot Dual channel nelerde çalışır?
Phanzox dedi: Diğer RAM'leri niye görmesin? Dual channel çalışmaz sadece diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Dual channel çalışmamasının ne gibi olumsuz etkileri var. Bir de 4 slot Dual channel nelerde çalışır?
Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 14 Aralık 2022 #17 darkkaos91 dedi: Dual channel çalışmamasının ne gibi olumsuz etkileri var. Bir de 4 slot Dual channel nelerde çalışır? Genişletmek için tıkla... FPS daha az olur diye biliyorum ancak çok detaylı bilmiyorum.
darkkaos91 dedi: Dual channel çalışmamasının ne gibi olumsuz etkileri var. Bir de 4 slot Dual channel nelerde çalışır? Genişletmek için tıkla... FPS daha az olur diye biliyorum ancak çok detaylı bilmiyorum.