16 GB DDR4 vs 8 GB DDR5

AdemFerr

Decapat
16 GB DDR4 mü daha çok FPS verir, yoksa 8 GB DDR5 mi?
Bir de 16 GB DDR4 ile DDR5 arasında ne kadar FPS farkı vardır?

Son düzenleyen: Moderatör:
İleriye dönük olarak sonradan bir daha ekleyebileceksen 8GB DDR5 al ama şuanlık DDR4 16GB daha çok FPS verir.

Topladığın sistem DDR5 i destekliyor mu? Desteklese dahi 16GB DDR4 çok daha iyi.

Topladığın sistem DDR5'i destekliyor mu? Desteklese dahi 16 GB DDR4 çok daha iyi.

Sistem toplamıyorum hocam. Laptop alacağım da aynı fiyatlara DDR5 8 var DDR4 16 da var ondan sormuştum.

İleriye dönük olarak sonradan bir daha ekleyebileceksen 8 GB DDR5 al ama şu anlık DDR4 16 GB daha çok FPS verir.

Yani ileriye dönükten kastınız ne tam anlamadım? Şu anda olmayıp da ileride ne olacak?

Sistem toplamıyorum hocam. Laptop alacağım da aynı fiyatlara DDR5 8 var DDR4 16 da var ondan sormuştum.

Yani ileriye dönükten kastınız ne tam anlamadım? Şu anda olmayıp da ileride ne olacak?

DDR4 al geç o zaman

Laptop aldıktan sonraki süreçte 8 GB RAM daha alabilirim ama nasıl takılır? Hangi RAM'i almam gerekir hiçbir bilgim yok. O yüzden biraz da endişeliyim laptopa da bir şey olursa diye çok kararsız kaldım.

Düşündüğünüz Laptop modelleri nelerdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…