cwandtke Hectopat Kek günü Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 80 3 Mart 2021 #21 XPLSG dedi: 5.6 GB'lık kısım sistem kullanıyor diye biliyorum fakat başka bir nedeni varsa bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam ben de başka bir sebep göremedim donanım programlarından da kontrol ettim.
XPLSG dedi: 5.6 GB'lık kısım sistem kullanıyor diye biliyorum fakat başka bir nedeni varsa bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam ben de başka bir sebep göremedim donanım programlarından da kontrol ettim.
423050 Picopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #22 cwandtke dedi: Sağ ol hocam ben de başka bir sebep göremedim donanım programlarından da kontrol ettim. Genişletmek için tıkla... Eğer tek 16gb' lık ram eklemediysen; 2x8 vb ram eklediysen ramlar uyumsuz çalışıyor olabilir. Ramlar hakkında detaylı bilgi verirsen daha iyi olur. cwandtke dedi: Sağ ol hocam ben de başka bir sebep göremedim donanım programlarından da kontrol ettim. Genişletmek için tıkla... How to Fix Windows Won't Use Full RAM Issue? When Windows doesn't utilize the full amount of installed RAM, users often experience system slowdowns or limitations when running memory-intensive appuals.com Dostum bu sitede 6 ayrı çözüm verilmiş bunlara bakabilirsin. Bu sorununu büyük ihtimal çözecektir. Son düzenleme: 3 Mart 2021
cwandtke dedi: Sağ ol hocam ben de başka bir sebep göremedim donanım programlarından da kontrol ettim. Genişletmek için tıkla... Eğer tek 16gb' lık ram eklemediysen; 2x8 vb ram eklediysen ramlar uyumsuz çalışıyor olabilir. Ramlar hakkında detaylı bilgi verirsen daha iyi olur. cwandtke dedi: Sağ ol hocam ben de başka bir sebep göremedim donanım programlarından da kontrol ettim. Genişletmek için tıkla... How to Fix Windows Won't Use Full RAM Issue? When Windows doesn't utilize the full amount of installed RAM, users often experience system slowdowns or limitations when running memory-intensive appuals.com Dostum bu sitede 6 ayrı çözüm verilmiş bunlara bakabilirsin. Bu sorununu büyük ihtimal çözecektir.
asd674 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4.891 Makaleler 2 Çözümler 70 Yer Elbistan Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2021 #23 cwandtke dedi: Sağ ol hocam ben de başka bir sebep göremedim donanım programlarından da kontrol ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM'lerin şu değerleri aynı mı? MHz değeri. CL değeri. Voltaj değeri. Markası. Modeli.
cwandtke dedi: Sağ ol hocam ben de başka bir sebep göremedim donanım programlarından da kontrol ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM'lerin şu değerleri aynı mı? MHz değeri. CL değeri. Voltaj değeri. Markası. Modeli.
cwandtke Hectopat Kek günü Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 80 1 Nisan 2021 #24 asd674 dedi: Hocam RAM'lerin şu değerleri aynı mı? MHz değeri. CL değeri. Voltaj değeri. Markası. Modeli. Genişletmek için tıkla... Evet aynı. Bilgisayarı başka bir nedenden ötürü sıfırlamak zorunda kaldım ve düzeldi, şu an 15,9 GB olarak gözüküyor.
asd674 dedi: Hocam RAM'lerin şu değerleri aynı mı? MHz değeri. CL değeri. Voltaj değeri. Markası. Modeli. Genişletmek için tıkla... Evet aynı. Bilgisayarı başka bir nedenden ötürü sıfırlamak zorunda kaldım ve düzeldi, şu an 15,9 GB olarak gözüküyor.
Mansion Kilopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 9.071 Makaleler 12 Çözümler 22 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10400 MSI H410-PRO-VH 32GB G.Skill Ripjaws V GTX1660S MSI Ventus A2000 500GB&PNY CS900 480GB&KİOXİA Exceria 480GB ID-Cooling SE-224XT Sharkoon SHP650 650W XIGMATEK Galaxy RGB Rampage Racer (Modifiyeli) --------------------------------------------- İ3 5005U 4GB RAM APACER AS350 240GB Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik 2 Nisan 2021 #25 Sorun çözüldü. Mesajıma gerek kalmadı.