Deniz Tultak Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 92 Yer İskenderun/Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #1 Anakart Gigabyte B450m S2H İşlemci Ryzen 5 3600 Arkadaşlar son günlerde bilgisayarım donmaya başladı, görev yöneticisine baktığımda bu görüntü ile karşılaştım. Ne yapmalıyım? (Windows 10 Pro 64 Bit)
Arkadaşlar son günlerde bilgisayarım donmaya başladı, görev yöneticisine baktığımda bu görüntü ile karşılaştım. Ne yapmalıyım? (Windows 10 Pro 64 Bit)
Rogfan123 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 1.835 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #2 Ekran kartı modeliniz ve güç kaynağınız? Artı -1 Eksi
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #3 Msconfig menüsü üzerinden de kontrol edin. Sınırlama varsa tiki kaldırıp tekrar başlatıp deneyin. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 9 Mart 2022 #4 Bir görüntü yok ortada ama siz CPU-Z SPD paylaşarak başlayabilirsiniz her bir modüle ait. Ayrıca modülleri tek tek denediniz mi? Kurcalamamanız gereken MSConfig ayarlarını kurcalayacak kadar PC'ye uzak değilsiniz diye umuyorum... Rogfan123 dedi: Ekran kartı modeliniz ve güç kaynağınız? Genişletmek için tıkla... Bir önemi yok bence. Harici ekran kartı olmak zorunda bu sistemde. Yener K. dedi: Msconfig menüsü üzerinden de kontrol edin. Sınırlama varsa tiki kaldırıp tekrar başlatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Normalde o sınır yok tabi. Umarım Insta ve SDN videoları izlememiştir Artı 0 Eksi
Bir görüntü yok ortada ama siz CPU-Z SPD paylaşarak başlayabilirsiniz her bir modüle ait. Ayrıca modülleri tek tek denediniz mi? Kurcalamamanız gereken MSConfig ayarlarını kurcalayacak kadar PC'ye uzak değilsiniz diye umuyorum... Rogfan123 dedi: Ekran kartı modeliniz ve güç kaynağınız? Genişletmek için tıkla... Bir önemi yok bence. Harici ekran kartı olmak zorunda bu sistemde. Yener K. dedi: Msconfig menüsü üzerinden de kontrol edin. Sınırlama varsa tiki kaldırıp tekrar başlatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Normalde o sınır yok tabi. Umarım Insta ve SDN videoları izlememiştir