16 GB RAM 3600 MHz CL16 RAM vs 32 GB 3600 MHz CL16 RAM

eternity_day

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ve iyi akşamlar,

G.Skill markasına ait Trident Z Neo, AMD için optimize edilmiş 16 GB CL 16 3600 MHz RAM ve yine aynı marka ve modelin 32 GB CL 16 3600 MHz RAM, oyunlarda fark eder mi? Hangisi alınmalı? Her oyunda fark etmediğini okudum ama emin olamadım. Sadece GB farkı var. MHz'leri ve CL değerleri aynıdır.

3600 MHz ve CL16 olacak her ikisi de.

Teşekkürler.

Geleceğe yatırım olsun diyorsanız ve ayrıca bütçeniz varsa tabi ki 32GB versiyonu. Ayrıca bunlar 2x8 ve 2x16 değil mi?

Geleceğe yatırım olsun diyorsanız ve ayrıca bütçeniz varsa tabi ki 32GB versiyonu. Ayrıca bunlar 2x8 ve 2x16 değil mi?
Yeni yıl sonrası fiyatlar çok artacağı için sordum almışken 32 düşündüm. Evet 2 çarpı 16.

Hangi sistemde kullanacaksınız RAM'leri?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aslında 5-10FPS fark var ama borç açığını hızlıca kapatırım diyorsanız dediğim gibi 32GB ile daha çok istifade edersiniz. Ancak 2-2.5 yıl daha 16GB RAM yeterli olur gibi gözüküyor.

Sağol kardeşim uğraştığın için video göndermişsin. Çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…