RixeriNo Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600 GTX 1060 6 GB 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar, 16 GB RAM takılı olmasına rağmen 8 GB kullanılabilir gözüküyor. Neden acaba? Dosya Ekleri Adsız1.png 114,7 KB · Görüntüleme: 129
gardi Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 686 20 Ekim 2021 #11 BitikBirİnsanEvladı dedi: Yahu yanlış bilgilendirme yapmayın. 16 GB ı okuyor sadece 8 GB RAM Windows'a ayrılmış ayar yapması lazım sadece. Genişletmek için tıkla... 8 GB yazmıyor mu ne yanlış bilgi diyorsun? Görmüyor musun 8 GB yazıyor RAM kısmında. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
BitikBirİnsanEvladı dedi: Yahu yanlış bilgilendirme yapmayın. 16 GB ı okuyor sadece 8 GB RAM Windows'a ayrılmış ayar yapması lazım sadece. Genişletmek için tıkla... 8 GB yazmıyor mu ne yanlış bilgi diyorsun? Görmüyor musun 8 GB yazıyor RAM kısmında.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 20 Ekim 2021 #12 gardi dedi: 8 GB yazmıyor mu ne yanlış bilgi diyorsun yanlış bilgiyi veren sensin. Görmüyor musun 8 GB yazıyor RAM kısmında. Genişletmek için tıkla... Bilginiz yok. CPU ID de 16 GB olarak tanımlanmış Windows sekmesindede 8 GB ın donanıma ayrıldığı belirtilmiş. Artı 0 Eksi
gardi dedi: 8 GB yazmıyor mu ne yanlış bilgi diyorsun yanlış bilgiyi veren sensin. Görmüyor musun 8 GB yazıyor RAM kısmında. Genişletmek için tıkla... Bilginiz yok. CPU ID de 16 GB olarak tanımlanmış Windows sekmesindede 8 GB ın donanıma ayrıldığı belirtilmiş.
gardi Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 686 20 Ekim 2021 #13 BitikBirİnsanEvladı dedi: Bilginiz yok. CPU ID de 16 GB olarak tanımlanmış Windows sekmesindede 8 GB ın donanıma ayrıldığı belirtilmiş. Genişletmek için tıkla... BitikBirİnsanEvladı dedi: Bilginiz yok. CPU ID de 16 GB olarak tanımlanmış Windows sekmesindede 8 GB ın donanıma ayrıldığı belirtilmiş. Genişletmek için tıkla... Ayar yapması gerekiyorsa söyle yapsın o zaman. Artı 0 Eksi
BitikBirİnsanEvladı dedi: Bilginiz yok. CPU ID de 16 GB olarak tanımlanmış Windows sekmesindede 8 GB ın donanıma ayrıldığı belirtilmiş. Genişletmek için tıkla... BitikBirİnsanEvladı dedi: Bilginiz yok. CPU ID de 16 GB olarak tanımlanmış Windows sekmesindede 8 GB ın donanıma ayrıldığı belirtilmiş. Genişletmek için tıkla... Ayar yapması gerekiyorsa söyle yapsın o zaman.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 20 Ekim 2021 #14 gardi dedi: Ayar yapması gerekiyorsa söyle yapsın o zaman. Genişletmek için tıkla... Lütfen bir dahakine yanlış bilgilendirme yapmayın. Artı 0 Eksi
gardi dedi: Ayar yapması gerekiyorsa söyle yapsın o zaman. Genişletmek için tıkla... Lütfen bir dahakine yanlış bilgilendirme yapmayın.
gardi Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 686 20 Ekim 2021 #15 BitikBirİnsanEvladı dedi: Lütfen bir dahakine yanlış bilgilendirme yapmayın. Genişletmek için tıkla... Aynısı bende olmuştu. Ramleri çıkartıp taktım 16 gb gözüktü yanlış bilgilendirme me oldu benim dediğim şimdi. Artı 0 Eksi
BitikBirİnsanEvladı dedi: Lütfen bir dahakine yanlış bilgilendirme yapmayın. Genişletmek için tıkla... Aynısı bende olmuştu. Ramleri çıkartıp taktım 16 gb gözüktü yanlış bilgilendirme me oldu benim dediğim şimdi.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.635 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 20 Ekim 2021 #16 RixeriNo dedi: Arkadaşlar, 16 GB RAM takılı olmasına rağmen 8 GB kullanılabilir gözüküyor. Neden acaba? Eki Görüntüle 1194114 Genişletmek için tıkla... @sametozbass's a katılıyorum, buna bir bakın. Artı 0 Eksi
RixeriNo dedi: Arkadaşlar, 16 GB RAM takılı olmasına rağmen 8 GB kullanılabilir gözüküyor. Neden acaba? Eki Görüntüle 1194114 Genişletmek için tıkla... @sametozbass's a katılıyorum, buna bir bakın.
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2021 #17 BitikBirİnsanEvladı dedi: 8 GB donanıma ayrılmış değiştirse ne fark eder? Sistem apuysa ayarlamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Dikkat etmemiştim . Ama sistem APU değil. Artı 0 Eksi
BitikBirİnsanEvladı dedi: 8 GB donanıma ayrılmış değiştirse ne fark eder? Sistem apuysa ayarlamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Dikkat etmemiştim . Ama sistem APU değil.
gardi Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 686 20 Ekim 2021 #18 AllyFeedon dedi: Dikkat etmemiştim . Ama sistem APU değil. Genişletmek için tıkla... Sistem apu değil bir kere nividia ekran kart var 1600 R var . Artı 0 Eksi
AllyFeedon dedi: Dikkat etmemiştim . Ama sistem APU değil. Genişletmek için tıkla... Sistem apu değil bir kere nividia ekran kart var 1600 R var .
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2021 #19 gardi dedi: Sistem APU değil bir kere NVIDIA ekran kart var 1600 r var. Genişletmek için tıkla... Ayrıca APU olsa bile 8 GB ayırmaz ki yeni nesil APU sistemleri bilmiyorum ama normalde 2 GB ayırması lazım. Artı 0 Eksi
gardi dedi: Sistem APU değil bir kere NVIDIA ekran kart var 1600 r var. Genişletmek için tıkla... Ayrıca APU olsa bile 8 GB ayırmaz ki yeni nesil APU sistemleri bilmiyorum ama normalde 2 GB ayırması lazım.
gardi Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 686 20 Ekim 2021 #20 BitikBirİnsanEvladı dedi: Lütfen bir dahakine yanlış bilgilendirme yapmayın. Genişletmek için tıkla... Bende öğrenmek istiyorum. Windows'tan ne ayarı yapılacak açıklarmısınız. Artı 0 Eksi
BitikBirİnsanEvladı dedi: Lütfen bir dahakine yanlış bilgilendirme yapmayın. Genişletmek için tıkla... Bende öğrenmek istiyorum. Windows'tan ne ayarı yapılacak açıklarmısınız.