Yusuf ProR Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #1 Ben 16 GB RAM'i olan bir laptop sahibiyim ve laptopta 16 GB RAM'de 2 GB kullanılabilir demeye başladı bugün!
Ben 16 GB RAM'i olan bir laptop sahibiyim ve laptopta 16 GB RAM'de 2 GB kullanılabilir demeye başladı bugün!
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 19 Nisan 2023 #21 Abdullah7 dedi: Arka plandaki ram yiyen uygulamalara baktınız mı? Bir de linux veya windows 1809 deneme imkaniniz var mi ? En azindan bir linux kurun bence. Genişletmek için tıkla... Kurmasına gerek yok canlı dağıtımlarla da anlaşılır. Kullanan programları isteyeceğim, görev yöneticisinde kullanımları RAM'e göre sıralat. Artı 0 Eksi
Abdullah7 dedi: Arka plandaki ram yiyen uygulamalara baktınız mı? Bir de linux veya windows 1809 deneme imkaniniz var mi ? En azindan bir linux kurun bence. Genişletmek için tıkla... Kurmasına gerek yok canlı dağıtımlarla da anlaşılır. Kullanan programları isteyeceğim, görev yöneticisinde kullanımları RAM'e göre sıralat.
duxeph Centipat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Müh. 19 Nisan 2023 #22 Hockenheim dedi: Memorycompression u nasıl geri açabiliriz. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde Enable-MMAgent -mc komutunu çalıştırın. Artı 0 Eksi
Hockenheim dedi: Memorycompression u nasıl geri açabiliriz. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde Enable-MMAgent -mc komutunu çalıştırın.
6 649338 Decipat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 1.473 Makaleler 4 Çözümler 1 20 Nisan 2023 #23 Yusuf ProR dedi: yapmıştım zaten Genişletmek için tıkla... Tekrar temiz kurulum yapın. Bugün oldu demiştiniz. Yaptığınız hareketleri gözlemleyin. Ne yaptıktan sonra kullanılabilirlik düştü ? Bunu biraz bakarak bulabilirsiniz. Windows kolay bir işletim sistemi. Artı 0 Eksi
Yusuf ProR dedi: yapmıştım zaten Genişletmek için tıkla... Tekrar temiz kurulum yapın. Bugün oldu demiştiniz. Yaptığınız hareketleri gözlemleyin. Ne yaptıktan sonra kullanılabilirlik düştü ? Bunu biraz bakarak bulabilirsiniz. Windows kolay bir işletim sistemi.