İnsan.exe Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 570 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Nisan 2021 #21 BattalGazininTorunuVanku dedi: 4 GB RAM ile ne renderlar alıyordum, siz oyunlarda 16 GB bitecek mi diyorsunuz? Komik Genişletmek için tıkla... Güncel oyunlar artık 10 GB istiyor oyun testlerinde bunu gördük.
BattalGazininTorunuVanku dedi: 4 GB RAM ile ne renderlar alıyordum, siz oyunlarda 16 GB bitecek mi diyorsunuz? Komik Genişletmek için tıkla... Güncel oyunlar artık 10 GB istiyor oyun testlerinde bunu gördük.
BattalGazininTorunuVanku Decipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.118 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Meslek iç mimar 6 Nisan 2021 #22 İnsan.exe dedi: Güncel oyunlar artık 10 GB istiyor oyun testlerinde bunu gördük. Genişletmek için tıkla... Ben de villada oturmak istiyorum Yapacak bir şey yok.
İnsan.exe dedi: Güncel oyunlar artık 10 GB istiyor oyun testlerinde bunu gördük. Genişletmek için tıkla... Ben de villada oturmak istiyorum Yapacak bir şey yok.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #23 İnsan.exe dedi: Güncel oyunlar artık 10 GB istiyor oyun testlerinde bunu gördük. Genişletmek için tıkla... Güncel oyunlardan bahsettiğimi kim söyledi.(günlük kullanım ve bazı oyunlar için konuşuyorum)
İnsan.exe dedi: Güncel oyunlar artık 10 GB istiyor oyun testlerinde bunu gördük. Genişletmek için tıkla... Güncel oyunlardan bahsettiğimi kim söyledi.(günlük kullanım ve bazı oyunlar için konuşuyorum)
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 6 Nisan 2021 #24 Daha 8 bile yeterli.
Cordy Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Nisan 2021 #25 445124 dedi: Sürprizbozan: Ortamın tadını kaçırabilecek espri Zaten yeni nesil oyunlar 10 TB ram gerektiriyor aslanım sen daha 32 GB kullan. Genişletmek için tıkla... 10 TB? Sanırım siz pixel oyunlar oynuyorsunuz.
445124 dedi: Sürprizbozan: Ortamın tadını kaçırabilecek espri Zaten yeni nesil oyunlar 10 TB ram gerektiriyor aslanım sen daha 32 GB kullan. Genişletmek için tıkla... 10 TB? Sanırım siz pixel oyunlar oynuyorsunuz.
4 445124 Centipat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 312 Makaleler 1 6 Nisan 2021 #26 İnsan.exe dedi: Güncel oyunlar artık 10 GB istiyor oyun testlerinde bunu gördük. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de kimsenin en güncel oyunları çıktıkları gün oynayacak ne enerjisi ne parası kaldığını düşünüyorum.
İnsan.exe dedi: Güncel oyunlar artık 10 GB istiyor oyun testlerinde bunu gördük. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de kimsenin en güncel oyunları çıktıkları gün oynayacak ne enerjisi ne parası kaldığını düşünüyorum.
ahmetcn1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 1.082 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart; asrock b550m hdv işlemci; r5 5600 Ekran kartı; asus dual rx6600 8gb Ram bellek; gskill flarex 2x8 3200mhz cl16 kasa+psu; msi forge mag 100A Cinsiyet Erkek Meslek yapı denetim şefi 6 Nisan 2021 #27 8 GB kullananlara bir tokat niteliğinde oldu bu hocam
Kuirrass Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #28 2K Ultra ve RTX On yapmışssınız. Oyunlar için sistem gereksinimleri seviyeleri böyle ölçülmüyor. Siz 2 lira farkla King boy almışsınız sadece ama ben hala standart menü ile doyuyorum. Bilmem anladınız mı
2K Ultra ve RTX On yapmışssınız. Oyunlar için sistem gereksinimleri seviyeleri böyle ölçülmüyor. Siz 2 lira farkla King boy almışsınız sadece ama ben hala standart menü ile doyuyorum. Bilmem anladınız mı
İnsan.exe Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 570 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Nisan 2021 #29 Xallt dedi: Güncel oyunlardan bahsettiğimi kim söyledi.(günlük kullanım ve bazı oyunlar için konuşuyorum) Genişletmek için tıkla... Senin dediğinden yola çıkarsak hiçbir seviyedeki RAM bitmemiş demektir.
Xallt dedi: Güncel oyunlardan bahsettiğimi kim söyledi.(günlük kullanım ve bazı oyunlar için konuşuyorum) Genişletmek için tıkla... Senin dediğinden yola çıkarsak hiçbir seviyedeki RAM bitmemiş demektir.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #30 İnsan.exe dedi: Senin dediğinden yola çıkarsak hiçbir seviyedeki RAM bitmemiş demektir. Genişletmek için tıkla... Hayır 2 GB bitti mesela.
İnsan.exe dedi: Senin dediğinden yola çıkarsak hiçbir seviyedeki RAM bitmemiş demektir. Genişletmek için tıkla... Hayır 2 GB bitti mesela.