Celal Tolga Hectopat Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2017 #1 Sistemde 16 GB RAM var,Görev Yöneticisi'ne bakıyorum 12 GB kullanıyor. Oyun açıyorum hiçbir şey yüklenmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistemde 16 GB RAM var,Görev Yöneticisi'ne bakıyorum 12 GB kullanıyor. Oyun açıyorum hiçbir şey yüklenmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.585 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2017 #2 Hocam virüs olabilir. Görev yöneticisinden hangi programın RAM'i bu kadar çok kullandığına bakarak öğrenebilirsin. Artı 0 Eksi
Hocam virüs olabilir. Görev yöneticisinden hangi programın RAM'i bu kadar çok kullandığına bakarak öğrenebilirsin.
aybrktrhn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 3.440 Makaleler 2 Çözümler 5 9 Aralık 2017 #3 forevermoney dedi: Hocam virüs olabilir. Görev yöneticisinden hangi programın RAM'i bu kadar çok kullandığına bakarak öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Genelde KillerNetwork de sıkıntı çıkarıyor MSI anakartlarda ama arkadaş sistemini belirtmemiş Artı 0 Eksi
forevermoney dedi: Hocam virüs olabilir. Görev yöneticisinden hangi programın RAM'i bu kadar çok kullandığına bakarak öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Genelde KillerNetwork de sıkıntı çıkarıyor MSI anakartlarda ama arkadaş sistemini belirtmemiş
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.316 Makaleler 25 Çözümler 277 9 Aralık 2017 #4 Görev yöneticisinde Ayrıntılar sekmesinin hepsinin resimlerini atın. Yardımcı olmaya çalışalım. Artı 0 Eksi
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.585 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2017 #5 aybrktrhn dedi: Genelde KillerNetwork de sıkıntı çıkarıyor MSI anakartlarda ama arkadaş sistemini belirtmemiş Genişletmek için tıkla... Şimdilik sistemini söylemesini bekleyeceğiz. Artı 0 Eksi
aybrktrhn dedi: Genelde KillerNetwork de sıkıntı çıkarıyor MSI anakartlarda ama arkadaş sistemini belirtmemiş Genişletmek için tıkla... Şimdilik sistemini söylemesini bekleyeceğiz.