Justk1lll Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #1 Merhaba 16 GB RAM'im var bunun hakkında başka konuda RAM'i çıkarıp takın soğutucu vidasını gevşetin gibi şeyler gördüm fakat az önce RAM'i bilgisayar çalışırken dokundum ve yüksek bir ses geldi korkudan kapattım şu an açılmıyor ne yapmalıyım
Merhaba 16 GB RAM'im var bunun hakkında başka konuda RAM'i çıkarıp takın soğutucu vidasını gevşetin gibi şeyler gördüm fakat az önce RAM'i bilgisayar çalışırken dokundum ve yüksek bir ses geldi korkudan kapattım şu an açılmıyor ne yapmalıyım
Witch King of Angmar Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 205 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #2 Bilgisayarınız bios ekranına gelebilecek kadar açılıyor mu?
Justk1lll Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #3 Witch King of Angmar dedi: Bilgisayarınız bios ekranına gelebilecek kadar açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Merhaba hayır monitörde no signal yazısı geliyor direk Justk1lll dedi: Merhaba hayır monitörde no signal yazısı geliyor direk Genişletmek için tıkla... CPU ve dram yanıyor ışıkları internette sorun RAM ve işlemcide yazıyordu ama Rami çıkardım taktım hala yanıyor bu ışık Dosya Ekleri 0A289EFF-CF8E-4572-8CEF-D10F0C435CD3.jpeg 86,6 KB · Görüntüleme: 26
Witch King of Angmar dedi: Bilgisayarınız bios ekranına gelebilecek kadar açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Merhaba hayır monitörde no signal yazısı geliyor direk Justk1lll dedi: Merhaba hayır monitörde no signal yazısı geliyor direk Genişletmek için tıkla... CPU ve dram yanıyor ışıkları internette sorun RAM ve işlemcide yazıyordu ama Rami çıkardım taktım hala yanıyor bu ışık