16 GB RAM ve i5 12. nesil işlemci After Effects ve oyunlar için artık iyi mi?

alquo

Decapat
Daha fazla  
Bir bilgisayar almayı düşünüyorum. RTX 3060 dizüstü.

Sizce 16 GB RAM ve i5 12.nesil yeterli olur mu?

After Effects'te biraz sağlam editler yapacağım ve bir de RDR2 gibi oyunlar oynamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

After Effects'te biraz sağlam editler yapacağım ve bir de RDR2 gibi oyunlar oynamak istiyorum.
Hocam günümüz için 16 gb ram sınırda 1080p içinde geçerli şuanlık. Optimizasyonu bozuk oyunlar 1080 p high da 14 15 gb ram yiyor. Ama sisteminiz dediğiniz şeyler için yeterli.

Bütçeniz nedir? Sıfır alacaksanız 30 serisi almanızı önermem, eskidiği ve stok olmadığı için saçma sapan fiyat çekiyorlar. Onun dışında gerçekten fiyatını hak eden ikinci el bir ürün bulduysanız beklentiniz karşılar. Bu donanımlar 3-4 sene daha götürür.

16 RAM sizi 1 hadi zorlasaniz 2 sene götürür artık 1080p için 32 GB RAM devrine geçiyoruz almışken 32 alın geri kalan parçaları bilgisayar önerisi diye konu açın arkadaşlar önersin.

Bütçeniz nedir? Sıfır alacaksanız 30 serisi almanızı önermem, eskidiği ve stok olmadığı için saçma sapan fiyat çekiyorlar. Onun dışında gerçekten fiyatını hak eden ikinci el bir ürün bulduysanız beklentiniz karşılar. Bu donanımlar 3-4 sene daha götürür.
İkinci el

16 RAM sizi 1 hadi zorlasaniz 2 sene götürür artık 1080p için 32 GB RAM devrine geçiyoruz almışken 32 alın geri kalan parçaları bilgisayar önerisi diye konu açın arkadaşlar önersin.
İ5 çok eski değil mi hocam 11. Veya 12.nesil için?

20 bin

Dizüstü olsaydı iyi olurdu da indirim kovalamak nasıl oluyor mesela hangi siteler?

YouTube'da PC hocası, Donanım Arşivi, ve bunun gibi teknoloji kanalları sınırlı stok olan normalden daha ucuza F p sistemler paylaşıyor kanallarının bildirimlerini açın sınırlı stok olduğu için elinizi hızlı tutup uyguna bulursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı