16 GB RAM vs 24 GB RAM

Caesar Edit

Megapat
Makaleler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Avrasya Üniversitesi Öğrenci
Arkadaşlar merhaba bilgisayarımın özellikleri imza kısmında yer alıyor tekrardan detayları yazmak istemedim sadece şunu sormak istiyorum:
Kasamda 2x8 Corsair 3200 MHz RAM var, ben bunlara bir tane daha 8 GB alıp 24'e çıkarmak istiyorum lakin internette izlediğim videolarda sanki 16 ile 24 arasında çok fark olmadığı daha çok 32 yaparsak fayda alabileceğimizi söylüyorlar doğruluk payı nedir?

Not: İşim gereği Adobe Premiere ve Photoshop benzeri programlar kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dual Channel durumu ortaya çıkıyor. Sen bir 8 daha eklediğinde 24 olunca Dual Channel olmadığı için fark etmiyor. Şöyle; 2 pistonlu motor 1 pistona göre daha performanslıdır. 3 pistonlu ise piston sayısı fazla olmasına rağmen düşük performans verir. Ama 4 piston olduğunda 2 ye 2 olarak karşılayacakları için çok daha iyi performans verir. RAM konusuda öyle. 32gb yaptığın zaman (Quad Channel diyeyim ben) daha yüksek performans alırsın. O yüzden 2 tane al 8 likten ve 32’ye tamamla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…