Simon Guate Femtopat Katılım 6 Kasım 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar u sorunu nasıl çözebilirim? 16 GB'nın hepsini kullanmak istiyorum
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.455 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #2 Büyük ihtimal işlemci ekran kartından dolayı öyle.
Simon Guate Femtopat Katılım 6 Kasım 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #3 goktug.59 dedi: Büyük ihtimal işlemci ekran kartından dolayı öyle. Genişletmek için tıkla... yani düzeltme ihtimalim yok diyorsunuz
goktug.59 dedi: Büyük ihtimal işlemci ekran kartından dolayı öyle. Genişletmek için tıkla... yani düzeltme ihtimalim yok diyorsunuz
hawli kubragA Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #4 Ben sorunu RAM'lerin yerini değişerek çözmüştüm. Bir deneyin derim.
sansisalvokafiyesi Kilopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 375 9 Nisan 2025 #5 Dahili ekran kartı kullandığınız için bu şekilde.
Simon Guate Femtopat Katılım 6 Kasım 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #6 hawli kubragA dedi: Ben sorunu RAM'lerin yerini değişerek çözmüştüm. Bir deneyin derim. Genişletmek için tıkla... onu nasıl yapacağım sansisalvokafiyesi dedi: Dahili ekran kartı kullandığınız için bu şekilde. Genişletmek için tıkla... çözme şansım yok yani
hawli kubragA dedi: Ben sorunu RAM'lerin yerini değişerek çözmüştüm. Bir deneyin derim. Genişletmek için tıkla... onu nasıl yapacağım sansisalvokafiyesi dedi: Dahili ekran kartı kullandığınız için bu şekilde. Genişletmek için tıkla... çözme şansım yok yani
Kerim6789 Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 417 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #7 Simon Guate dedi: Çözme şansım yok yani. Genişletmek için tıkla... APU RAM'in bir kısmını ekran kartına ayırıyor. Bir çözümü yok.
Simon Guate dedi: Çözme şansım yok yani. Genişletmek için tıkla... APU RAM'in bir kısmını ekran kartına ayırıyor. Bir çözümü yok.
hawli kubragA Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #8 Simon Guate dedi: onu nasıl yapacağım çözme şansım yok yani Genişletmek için tıkla... kasanın içini açıp ramleri çıkarıp aynı yuvalarında yerini değişin.
Simon Guate dedi: onu nasıl yapacağım çözme şansım yok yani Genişletmek için tıkla... kasanın içini açıp ramleri çıkarıp aynı yuvalarında yerini değişin.
sansisalvokafiyesi Kilopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 375 9 Nisan 2025 #9 Simon Guate dedi: Onu nasıl yapacağım. Çözme şansım yok yani. Genişletmek için tıkla... Kullanılabilir RAM miktarını arttırabilirsiniz gibi hatırlıyorum yanlışım yoksa. Ancak APU ekran kartının VRAM'ini düşürmeniz gerekir.
Simon Guate dedi: Onu nasıl yapacağım. Çözme şansım yok yani. Genişletmek için tıkla... Kullanılabilir RAM miktarını arttırabilirsiniz gibi hatırlıyorum yanlışım yoksa. Ancak APU ekran kartının VRAM'ini düşürmeniz gerekir.
Simon Guate Femtopat Katılım 6 Kasım 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #10 sansisalvokafiyesi dedi: Kullanılabilir RAM miktarını arttırabilirsiniz gibi hatırlıyorum yanlışım yoksa. Ancak APU ekran kartının VRAM'ini düşürmeniz gerekir. Genişletmek için tıkla... bunun için bir video falan var mı yapabileceğim
sansisalvokafiyesi dedi: Kullanılabilir RAM miktarını arttırabilirsiniz gibi hatırlıyorum yanlışım yoksa. Ancak APU ekran kartının VRAM'ini düşürmeniz gerekir. Genişletmek için tıkla... bunun için bir video falan var mı yapabileceğim