sansisalvokafiyesi Kilopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 375 9 Nisan 2025 #11 Simon Guate dedi: bunun için bir video falan var mı yapabileceğim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada VRAM arttırıyorlar yani kullanılabilir RAM miktarını düşürüyorlar. Boyut seçme kısmında dilediğiniz boyutu seçip ona göre arttırıp/azaltabilirsiniz.
Simon Guate dedi: bunun için bir video falan var mı yapabileceğim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada VRAM arttırıyorlar yani kullanılabilir RAM miktarını düşürüyorlar. Boyut seçme kısmında dilediğiniz boyutu seçip ona göre arttırıp/azaltabilirsiniz.
hakopera Picopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 961 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #12 Simon Guate dedi: çözme şansım yok yani Genişletmek için tıkla... Asrock anakartlarda Apu vram istenildiği gibi ayarlanıyor. Benim sistem içerisinde 4GB vram için ayrılmıştı. Bunu daha sonra 0.5 GB'a çekmiştim.
Simon Guate dedi: çözme şansım yok yani Genişletmek için tıkla... Asrock anakartlarda Apu vram istenildiği gibi ayarlanıyor. Benim sistem içerisinde 4GB vram için ayrılmıştı. Bunu daha sonra 0.5 GB'a çekmiştim.