Ers Saibot Femtopat Katılım 19 Eylül 2025 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. XPG'nin 8 8 16 GB 3000 MHz RAM'leri var elimde. Mahallemdeki esnaf 2200 lira farkla Corsair soğutuculu 16 16 32 GB RAM satabileceğini söyledi. Anakartım ASUS Prime H610M-K D4. ekran kartımı upgrade etmişken onu da yükseltmek istiyorum, oynadığım oyunlarda RAM kullanımı çok yüksek oluyor. Sizce mantıklı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2025
Merhaba arkadaşlar. XPG'nin 8 8 16 GB 3000 MHz RAM'leri var elimde. Mahallemdeki esnaf 2200 lira farkla Corsair soğutuculu 16 16 32 GB RAM satabileceğini söyledi. Anakartım ASUS Prime H610M-K D4. ekran kartımı upgrade etmişken onu da yükseltmek istiyorum, oynadığım oyunlarda RAM kullanımı çok yüksek oluyor. Sizce mantıklı mı?
ARDAQKL Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 349 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #2 Ers Saibot dedi: Merhaba arkadaşlar. XPG'nin 8 8 16 GB 3000 MHz RAM'leri var elimde. Mahallemdeki esnaf 2200 lira farkla Corsair soğutuculu 16 16 32 GB RAM satabileceğini söyledi. Anakartım ASUS Prime H610M-K D4. ekran kartımı upgrade etmişken onu da yükseltmek istiyorum, oynadığım oyunlarda RAM kullanımı çok yüksek oluyor. Sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Bence mantıklı hocam bende geçeceğim yakında. Yakın zamanda RAM'lere dünya genelinde zam gelecek diyorlar ne kadar erken alırsanız o kadar iyi bence.
Ers Saibot dedi: Merhaba arkadaşlar. XPG'nin 8 8 16 GB 3000 MHz RAM'leri var elimde. Mahallemdeki esnaf 2200 lira farkla Corsair soğutuculu 16 16 32 GB RAM satabileceğini söyledi. Anakartım ASUS Prime H610M-K D4. ekran kartımı upgrade etmişken onu da yükseltmek istiyorum, oynadığım oyunlarda RAM kullanımı çok yüksek oluyor. Sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Bence mantıklı hocam bende geçeceğim yakında. Yakın zamanda RAM'lere dünya genelinde zam gelecek diyorlar ne kadar erken alırsanız o kadar iyi bence.
Ers Saibot Femtopat Katılım 19 Eylül 2025 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #3 ARDAQKL dedi: Bence mantıklı hocam bende geçeceğim yakında. Yakın zamanda RAM'lere dünya genelinde zam gelecek diyorlar ne kadar erken alırsanız o kadar iyi bence. Genişletmek için tıkla... Peki 2200 fiyat farkı iyi mi hocam. Corsair bir de soğutuculuymuş RAM'lerden pek anlamıyorum. Bir de sanırım drop azaltmada faydası oluyormuş RAM kapasitesi arttırmanın.
ARDAQKL dedi: Bence mantıklı hocam bende geçeceğim yakında. Yakın zamanda RAM'lere dünya genelinde zam gelecek diyorlar ne kadar erken alırsanız o kadar iyi bence. Genişletmek için tıkla... Peki 2200 fiyat farkı iyi mi hocam. Corsair bir de soğutuculuymuş RAM'lerden pek anlamıyorum. Bir de sanırım drop azaltmada faydası oluyormuş RAM kapasitesi arttırmanın.
L Lemofas Centipat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 1.051 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #4 Marvel Rivals oynuyorum 23gb ram yiyor. PC Totalde. Kısaca mantıklı.
Ers Saibot Femtopat Katılım 19 Eylül 2025 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #5 Lemofas dedi: Marvel Rivals oynuyorum 23GB RAM yiyor. PC Total'de. Kısaca mantıklı. Genişletmek için tıkla... Fiyatı nasıl peki hocam. 2200 fark iyi midir?
Lemofas dedi: Marvel Rivals oynuyorum 23GB RAM yiyor. PC Total'de. Kısaca mantıklı. Genişletmek için tıkla... Fiyatı nasıl peki hocam. 2200 fark iyi midir?
L Lemofas Centipat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 1.051 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #6 Ers Saibot dedi: Fiyatı nasıl peki hocam. 2200 fark iyi midir? Genişletmek için tıkla... Kaç mhz söylememiş. Ddr4 büyük ihtimalle o yüzden akakçeden kontrol edebilirsiniz.
Ers Saibot dedi: Fiyatı nasıl peki hocam. 2200 fark iyi midir? Genişletmek için tıkla... Kaç mhz söylememiş. Ddr4 büyük ihtimalle o yüzden akakçeden kontrol edebilirsiniz.
Ers Saibot Femtopat Katılım 19 Eylül 2025 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #7 Lemofas dedi: Kaç MHz söylememiş. DDR4 büyük ihtimalle o yüzden Akakçe'den kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... DDR4 hocam. MHz bilmiyorum ama anakartım en fazla 3200 destekliyor RAM'ler 3200 veya üstüyse değer mi sizce.
Lemofas dedi: Kaç MHz söylememiş. DDR4 büyük ihtimalle o yüzden Akakçe'den kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... DDR4 hocam. MHz bilmiyorum ama anakartım en fazla 3200 destekliyor RAM'ler 3200 veya üstüyse değer mi sizce.
L Lemofas Centipat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 1.051 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #8 Ers Saibot dedi: DDR4 hocam. MHz bilmiyorum ama anakartım en fazla 3200 destekliyor RAM'ler 3200 veya üstüyse değer mi sizce. Genişletmek için tıkla... Yani normalde 3000 tl bandında. 2200 e indirimli almış oluyorsunuz tabi sıfır ise.
Ers Saibot dedi: DDR4 hocam. MHz bilmiyorum ama anakartım en fazla 3200 destekliyor RAM'ler 3200 veya üstüyse değer mi sizce. Genişletmek için tıkla... Yani normalde 3000 tl bandında. 2200 e indirimli almış oluyorsunuz tabi sıfır ise.
Ers Saibot Femtopat Katılım 19 Eylül 2025 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #9 Lemofas dedi: Yani normalde 3000 TL bandında. 2200'e indirimli almış oluyorsunuz tabii sıfır ise. Genişletmek için tıkla... Sıfır hocam 1 yıl garantili olduğunu söyledi. Aynı zamanda yanılmıyorsam RAM'ler genelde uzun ömürlük oluyormuş diye duydum.
Lemofas dedi: Yani normalde 3000 TL bandında. 2200'e indirimli almış oluyorsunuz tabii sıfır ise. Genişletmek için tıkla... Sıfır hocam 1 yıl garantili olduğunu söyledi. Aynı zamanda yanılmıyorsam RAM'ler genelde uzun ömürlük oluyormuş diye duydum.
L Lemofas Centipat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 1.051 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2025 #10 Ers Saibot dedi: Sıfır hocam 1 yıl garantili olduğunu söyledi. Aynı zamanda yanılmıyorsam RAM'ler genelde uzun ömürlük oluyormuş diye duydum. Genişletmek için tıkla... O zaman mantıklı olacaktır sizin için.
Ers Saibot dedi: Sıfır hocam 1 yıl garantili olduğunu söyledi. Aynı zamanda yanılmıyorsam RAM'ler genelde uzun ömürlük oluyormuş diye duydum. Genişletmek için tıkla... O zaman mantıklı olacaktır sizin için.