K KadirHalilTe Femtopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #1 Merhaba 16 GB 8x2 RAM'im var. Sorunum bunun sadece 8 GB'sini kullabiliyorum. Windows'um ve BIOS'un güncel. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2022
Merhaba 16 GB 8x2 RAM'im var. Sorunum bunun sadece 8 GB'sini kullabiliyorum. Windows'um ve BIOS'un güncel.
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 18 Eylül 2022 #2 Windows 10 üzerinde 16 gb ram / 8 gb kullanılabilir olarak gözükmesi - Microsoft Q&A merhabalar Görselde de görüldüÄü üzere , Sistem içerisinde 16 gb ram bellek sahibiyim. Fakat 8 gb ram kullanılabilir olarak görünmektedir. Bu problemi nasıl düzeltebilirim. answers.microsoft.com buradaki önerileri deneyin
Windows 10 üzerinde 16 gb ram / 8 gb kullanılabilir olarak gözükmesi - Microsoft Q&A merhabalar Görselde de görüldüÄü üzere , Sistem içerisinde 16 gb ram bellek sahibiyim. Fakat 8 gb ram kullanılabilir olarak görünmektedir. Bu problemi nasıl düzeltebilirim. answers.microsoft.com buradaki önerileri deneyin
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 18 Eylül 2022 #3 KadirHalilTe dedi: Merhaba 16 GB 8x2 RAM'im var. Sorunum bunun sadece 8 GB'sini kullabiliyorum. Windows'um ve BIOS'un güncel. Genişletmek için tıkla... Öncelikle sistem yapılandırmasından bellek üst sınırı açıksa kapatın eğer kapalıysa Memtest86 veya Windows bellek tanılama aracı ile RAM'leri tarayın.
KadirHalilTe dedi: Merhaba 16 GB 8x2 RAM'im var. Sorunum bunun sadece 8 GB'sini kullabiliyorum. Windows'um ve BIOS'un güncel. Genişletmek için tıkla... Öncelikle sistem yapılandırmasından bellek üst sınırı açıksa kapatın eğer kapalıysa Memtest86 veya Windows bellek tanılama aracı ile RAM'leri tarayın.
K KadirHalilTe Femtopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #4 442923 dedi: Öncelikle sistem yapılandırmasından bellek üst sınırı açıksa kapatın eğer kapalıysa Memtest86 veya Windows bellek tanılama aracı ile RAM'leri tarayın. Genişletmek için tıkla... Bellek üst sınırı kapalı, bellek tanılamayı da yaptım hiçbir sıkıntı çıkmadı böyle gözüküyor Dosya Ekleri a.PNG 88,5 KB · Görüntüleme: 103
442923 dedi: Öncelikle sistem yapılandırmasından bellek üst sınırı açıksa kapatın eğer kapalıysa Memtest86 veya Windows bellek tanılama aracı ile RAM'leri tarayın. Genişletmek için tıkla... Bellek üst sınırı kapalı, bellek tanılamayı da yaptım hiçbir sıkıntı çıkmadı böyle gözüküyor