O Otomaber Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.223 Makaleler 12 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İ5-1240P - RAM: 16 GB - Ekran Kartı: İrıs Xe Graphics - Depolama: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Çalışan 5 Haziran 2023 #11 MORTEUX dedi: Arkadaşlar selam. Bu RAM yeterli mi yoksa, 32 GB olunca mı geçeğim? Yoksa henüz Windows 10 Pro'da kalmak lâzım mı? Genişletmek için tıkla... Bal gibi geçilir.
MORTEUX dedi: Arkadaşlar selam. Bu RAM yeterli mi yoksa, 32 GB olunca mı geçeğim? Yoksa henüz Windows 10 Pro'da kalmak lâzım mı? Genişletmek için tıkla... Bal gibi geçilir.
Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 5 Haziran 2023 #12 MORTEUX dedi: Hocam 4Gb ram yetmez, win 10 da bile performans kaybı yaşarsınız. Genişletmek için tıkla... Abartmayın. Ben imzadaki sistemle ikisinide kullandım aynı değerler aynı performans.
MORTEUX dedi: Hocam 4Gb ram yetmez, win 10 da bile performans kaybı yaşarsınız. Genişletmek için tıkla... Abartmayın. Ben imzadaki sistemle ikisinide kullandım aynı değerler aynı performans.
MORTEUX Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 225 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #13 user716512 dedi: İstiyorsan geç. Genişletmek için tıkla... Hocam geçmezsem birşey kaybedermiyim, yoksa seçim meselesimi? Eskipcmahrumu dedi: Abartmayın. Ben imzadaki sistemle ikisinide kullandım aynı değerler aynı performans. Genişletmek için tıkla... Hocam win 10 dan kastınız hangisi. Pro mu normal mi?
user716512 dedi: İstiyorsan geç. Genişletmek için tıkla... Hocam geçmezsem birşey kaybedermiyim, yoksa seçim meselesimi? Eskipcmahrumu dedi: Abartmayın. Ben imzadaki sistemle ikisinide kullandım aynı değerler aynı performans. Genişletmek için tıkla... Hocam win 10 dan kastınız hangisi. Pro mu normal mi?
Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 5 Haziran 2023 #14 MORTEUX dedi: Hocam geçmezsem birşey kaybedermiyim, yoksa seçim meselesimi? Hocam win 10 dan kastınız hangisi. Pro mu normal mi? Genişletmek için tıkla... Çok farketmez ama ikisindede pro kullanıyordum. İşlemcide ve kurduğun birim yeterli ise sorun değil. Herkes kulaktan doğma söylüyor
MORTEUX dedi: Hocam geçmezsem birşey kaybedermiyim, yoksa seçim meselesimi? Hocam win 10 dan kastınız hangisi. Pro mu normal mi? Genişletmek için tıkla... Çok farketmez ama ikisindede pro kullanıyordum. İşlemcide ve kurduğun birim yeterli ise sorun değil. Herkes kulaktan doğma söylüyor
MORTEUX Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 225 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #15 Eskipcmahrumu dedi: Çok farketmez ama ikisindede pro kullanıyordum. İşlemcide ve kurduğun birim yeterli ise sorun değil. Herkes kulaktan doğma söylüyor Genişletmek için tıkla... Hocam vaktinizi alıyorumda, valla merak ettim. Benim de eski sistem var evde 3Gb boşta 2Gb dan fazla alan kaplıyor, bu da normal olarak performans kaybı yaşatıyor. Sizde boşta kaç Gb.
Eskipcmahrumu dedi: Çok farketmez ama ikisindede pro kullanıyordum. İşlemcide ve kurduğun birim yeterli ise sorun değil. Herkes kulaktan doğma söylüyor Genişletmek için tıkla... Hocam vaktinizi alıyorumda, valla merak ettim. Benim de eski sistem var evde 3Gb boşta 2Gb dan fazla alan kaplıyor, bu da normal olarak performans kaybı yaşatıyor. Sizde boşta kaç Gb.
Guwandykow Seyitbay Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 552 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi 5 Haziran 2023 #16 Gecilir.