16 GB RAM'li sistemde görev yöneticisinde kullanılabilir RAM 5.7 gözüküyor

Kailynn

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Fotoğrafta göründüğü üzere 4,4 gözüküyor kullanılabilir RAM fakat hakkında kısmında 15,7 gözüküyor? Sizce sebebi nedir RAM'de sorun var mı? RAM 1x16 RAM.

Dosya Ekleri

• 1733575731285.png
    1733575731285.png
    15 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğrafta göründüğü üzere 4,4 gözüküyor kullanılabilir RAM fakat hakkında kısmında 15,7 gözüküyor? Sizce sebebi nedir RAM'de sorun var mı? RAM 1x16 RAM.
Hocam kullanılabilir RAM miktarı boşta kalan ram miktarını gösterir. Sanırsam APU sistem kullanıyorsunuz. Hem Windows işletim sistemi hem de dahili ekran kartına verilen VRAM miktarı etkilemiş olabilir. Tabi başka bir sorun varsa orasını bilemiyorum. Bilen arkadaşlar varsa yazabilir. Düzenleme: Hocam şimdi fark ettim APU sistemlerde vram miktarı kullanılabilir ram miktarı kısmında eksik olarak yazılıyormuş. Yani ben de pek anlayamadım neden böyle.

Hocam kullanılabilir RAM miktarı boşta kalan RAM miktarını gösterir. Sanırsam APU sistem kullanıyorsunuz. Hem Windows işletim sistemi hem de dahili ekran kartına verilen VRAM miktarı etkilemiş olabilir. Tabii başka bir sorun varsa orasını bilemiyorum. Bilen arkadaşlar varsa yazabilir. Düzenleme: Hocam şimdi fark ettim APU sistemlerde VRAM miktarı kullanılabilir RAM miktarı kısmında eksik olarak yazılıyormuş. Yani ben de pek anlayamadım neden böyle.

APU sistem ne oluyor hocam? Bir bilgim yok o konuda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı