Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.029 Çözümler 47 Yer Mersin 21 Kasım 2023 #11 Buğra S dedi: Aslında DDR4 bu konuda saçma derecede başarılı bir platform, uyuşmaması için gökten kırmızı kar falan yağması gerekiyor fakat haklısınız tekte alınması daha mantıklı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben de uzun süre farklı marka RAM'ler kullandım ama yine de almışken ikisini çift olarak almayı tercih ederdim.
Buğra S dedi: Aslında DDR4 bu konuda saçma derecede başarılı bir platform, uyuşmaması için gökten kırmızı kar falan yağması gerekiyor fakat haklısınız tekte alınması daha mantıklı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben de uzun süre farklı marka RAM'ler kullandım ama yine de almışken ikisini çift olarak almayı tercih ederdim.