Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 7 Mayıs 2023 #11 BlackWedge dedi: 2 adet RAM slotu var acaba ilk anakart mı değiştirmeliyim? Düşündüğüm RAM bu: Kingston Fury Beast RGB 16 GB 3200MHz DDR4 CL16 masaüstü bellek tek modül KF432C16BB1A/16 Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Anakart değiştirmene gerek yok. Elindeki RAM'leri sat. Attığın RAM uyumlu evet. Tek modul alma. Kit olsun daha garanti.
BlackWedge dedi: 2 adet RAM slotu var acaba ilk anakart mı değiştirmeliyim? Düşündüğüm RAM bu: Kingston Fury Beast RGB 16 GB 3200MHz DDR4 CL16 masaüstü bellek tek modül KF432C16BB1A/16 Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Anakart değiştirmene gerek yok. Elindeki RAM'leri sat. Attığın RAM uyumlu evet. Tek modul alma. Kit olsun daha garanti.
Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #12 Eğer profesyonel işlerle uğraşacaksan az gelecektir benim tavsiyem 32 GB RAM kullanman çok güzeldir ama parası da güzeldir
Eğer profesyonel işlerle uğraşacaksan az gelecektir benim tavsiyem 32 GB RAM kullanman çok güzeldir ama parası da güzeldir
BlackWedge Centipat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #13 Akali0 dedi: Eğer profesyonel işlerle uğraşacaksan az gelecektir benim tavsiyem 32 GB RAM kullanman çok güzeldir ama parası da güzeldir Genişletmek için tıkla... Keyfi, oyun için kullanıyorum. Parası da... Haklısın :d Atamyolundayız dedi: Anakart değiştirmene gerek yok. Elindeki RAM'leri sat. Attığın RAM uyumlu evet. Tek modul alma. Kit olsun daha garanti. Genişletmek için tıkla... Anakart frekans olarak sanırım desteklemiyordu.. Pek araştırmadan almıştım bu anakartı.
Akali0 dedi: Eğer profesyonel işlerle uğraşacaksan az gelecektir benim tavsiyem 32 GB RAM kullanman çok güzeldir ama parası da güzeldir Genişletmek için tıkla... Keyfi, oyun için kullanıyorum. Parası da... Haklısın :d Atamyolundayız dedi: Anakart değiştirmene gerek yok. Elindeki RAM'leri sat. Attığın RAM uyumlu evet. Tek modul alma. Kit olsun daha garanti. Genişletmek için tıkla... Anakart frekans olarak sanırım desteklemiyordu.. Pek araştırmadan almıştım bu anakartı.
Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #14 BlackWedge dedi: Keyfi, oyun için kullanıyorum. Parası da... Haklısın :d Genişletmek için tıkla... Oyun için kullanıyorsanız bence yeterlidir 16 hocam
BlackWedge dedi: Keyfi, oyun için kullanıyorum. Parası da... Haklısın :d Genişletmek için tıkla... Oyun için kullanıyorsanız bence yeterlidir 16 hocam
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 7 Mayıs 2023 #15 BlackWedge dedi: Keyfi, oyun için kullanıyorum. Parası da... Haklısın :d Anakart frekans olarak sanırım desteklemiyordu. Pek araştırmadan almıştım bu anakartı. Genişletmek için tıkla... Destekliyor problem yaşamazsın.
BlackWedge dedi: Keyfi, oyun için kullanıyorum. Parası da... Haklısın :d Anakart frekans olarak sanırım desteklemiyordu. Pek araştırmadan almıştım bu anakartı. Genişletmek için tıkla... Destekliyor problem yaşamazsın.