16 GB VRAM'li 4060 Ti sistem değer mi?

vahşet123

Hectopat
Makaleler
1
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
16GB VRAM olduğu için bu kadar para vermeye değer mi acaba? @kino Bana gene de değmez gibi geldi de gene bir sorayım dedim.

Degmez, tek fark VRAM. 16 GB VRAM almak istemen QHD oynamak icin mi? Daha ucuza RX 6800 sistem var. O da olmazsa koy 2K daha DDR5, AM5 soket RX 6800 sistem var. Bence bunlar varken mantiksiz ama FHD olacaksa 4060 Ti 8 GB olsun, 16 GB VRAM tek fark ve fiyat farki fazla tek fark icin.

Degmez, tek fark VRAM. 16 GB VRAM almak istemen QHD oynamak icin mi? Daha ucuza RX 6800 sistem var. O da olmazsa koy 2K daha DDR5, AM5 soket RX 6800 sistem var. Bence bunlar varken mantiksiz ama FHD olacaksa 4060 Ti 8 GB olsun, 16 GB VRAM tek fark ve fiyat farki fazla tek fark icin.
Anladım. Kısacası değmez.

Anladım. Kısacası değmez.

Saçma sapan fiyatlandırması var. Kart zaten 2K-4K kartı değil hani o VRAM'e ömrü boyunca ihtiyaç duymayacağı belli. 1080P taş çatlasın 10 GB VRAM ihtiyacı duyar (o da NVIDIA'nın VRAM optimizasyonu ve önbelleği kurtarıyor AMD'ye kıyasla) orada da 1-2 tane ayar çeker 7-8 GB seviyesine indirirsin.

Milletin VRAM korkusunu dürtüp duruyorlar maksimum kar etmek için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı